Laptop me izbacuje na desktop

poruka: 9
|
čitano: 6.311
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Živili, evo imam problem se ovom kantom... Zadnjih 10-ak dana kad igram igru (LoL, Witcher, Starcraft2) laptop me zna izbaciti na desktop kao da sam stisnuo Alt+TAB, igra i dalje radi u pozadini nisam siguran ali možda čak i naredbe vrijede tj lik se kreće kao da mu dajem smjernice (bar mislim) i sad kad stisnem ikonu task bar-u vrati me u igru, mislim to traje niti sekundu ali živcira pogotovo kad me šutne usred borbe. Igre su orginal znači nikakvi torrenti i sl. laptop je star nekih 6 mjeseci i ne vjerujem da je hardver. Imam acer v3 771g; 3rd gen i5, geforce 650m 2gb, i td. updata sam drivere za grafičku reinstalira igre čak sam update-a win7 pretresao antivirusnim programom, malwerom... i sve kao radi ok? zna li tko što o ovom problem i jeli se susreo s njim... Hvala 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Laptop me izbacuje na desktop

Evo meni se isto desava dok surfam ili dok igram igricu jednostavno me izbaci na desktop i nije mi nikako jasno zasto,samo mi se pocelo to iznenadno dogadati imam windows 8 HP-ov laptop.Instalirao sam AVG antivirus pa cu probat mozda on nesto automatski skanira pa me izbaci ili nije mozda skroz kompatibilan sa 8-com.Uglavnom ako ima tko koju ideju nek se javi.Hvala

16 godina
neaktivan

Ako preko sticka surfate ili igrate to vam je problem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

izbaci i ti njega 

0 0 hvala 0
14 godina

Da ne otvaram novu temu, imam identičan problem, znači bilo da sam na netu, igram igre, gledam film, svakih 10-15 minuta komp sam od sebe napravi minimize svih programa i vrati me na desktop...

Laptop je Acer V3 771G (i7, gtx 660m, 8 GB), Win 7 x64, skenirano sa Spybotom, NOD32, ništa nije pronašlo.

Koristim USB internet od t-mobilea od 9 mjeseca prošle godine, a problem se javio pred nekih mjesec-dva.

Model sticka je Huawei E173.

Svi driveri su nadograđeni.

Evo još i SS od pokrenutih procesa, nakon što me bacilo na desk, ako će pomoći...

Layla, you've got me on my knees.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 10:39 (Hornet_93).

0 0 hvala 0
14 godina

bump!

ima netko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Laptop me izbacuje na desktop
Hornet_93 kaže...

Da ne otvaram novu temu, imam identičan problem, znači bilo da sam na netu, igram igre, gledam film, svakih 10-15 minuta komp sam od sebe napravi minimize svih programa i vrati me na desktop...

Laptop je Acer V3 771G (i7, gtx 660m, 8 GB), Win 7 x64, skenirano sa Spybotom, NOD32, ništa nije pronašlo.

Koristim USB internet od t-mobilea od 9 mjeseca prošle godine, a problem se javio pred nekih mjesec-dva.

Model sticka je Huawei E173.

Svi driveri su nadograđeni.

Evo još i SS od pokrenutih procesa, nakon što me bacilo na desk, ako će pomoći...

Previše ti tih nekih čudnih procesa imaš..jako mi je to sumnjivo..{#}

13 godina
neaktivan

I time si mu pomogao na koji način?

Problem je u sljedeća 2 procesa: Samsung Kies (sva tri .exe pogasi, koji se sam pali po pokretanju wina i drugi je proces DSCHelper.exe, program od Huawei sticka koji je meni bio problem i vraćao me na desk svakih 5 min.

Ne znači da će i tebi rješiti problem, ali svakako probaj.

EDIT: ak ne pomogne, posaj opet ss procesa, ali uključi opciju "show processes from all users".

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 7:10 (chewbacca).

0 0 hvala 1
14 godina

Rješeno, izgleda daje taj dschelper.exe uzrok rušenja...

hvala!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice