Živili, evo imam problem se ovom kantom... Zadnjih 10-ak dana kad igram igru (LoL, Witcher, Starcraft2) laptop me zna izbaciti na desktop kao da sam stisnuo Alt+TAB, igra i dalje radi u pozadini nisam siguran ali možda čak i naredbe vrijede tj lik se kreće kao da mu dajem smjernice (bar mislim) i sad kad stisnem ikonu task bar-u vrati me u igru, mislim to traje niti sekundu ali živcira pogotovo kad me šutne usred borbe. Igre su orginal znači nikakvi torrenti i sl. laptop je star nekih 6 mjeseci i ne vjerujem da je hardver. Imam acer v3 771g; 3rd gen i5, geforce 650m 2gb, i td. updata sam drivere za grafičku reinstalira igre čak sam update-a win7 pretresao antivirusnim programom, malwerom... i sve kao radi ok? zna li tko što o ovom problem i jeli se susreo s njim... Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo meni se isto desava dok surfam ili dok igram igricu jednostavno me izbaci na desktop i nije mi nikako jasno zasto,samo mi se pocelo to iznenadno dogadati imam windows 8 HP-ov laptop.Instalirao sam AVG antivirus pa cu probat mozda on nesto automatski skanira pa me izbaci ili nije mozda skroz kompatibilan sa 8-com.Uglavnom ako ima tko koju ideju nek se javi.Hvala
Ako preko sticka surfate ili igrate to vam je problem
izbaci i ti njega
Da ne otvaram novu temu, imam identičan problem, znači bilo da sam na netu, igram igre, gledam film, svakih 10-15 minuta komp sam od sebe napravi minimize svih programa i vrati me na desktop...
Laptop je Acer V3 771G (i7, gtx 660m, 8 GB), Win 7 x64, skenirano sa Spybotom, NOD32, ništa nije pronašlo.
Koristim USB internet od t-mobilea od 9 mjeseca prošle godine, a problem se javio pred nekih mjesec-dva.
Model sticka je Huawei E173.
Svi driveri su nadograđeni.
Evo još i SS od pokrenutih procesa, nakon što me bacilo na desk, ako će pomoći...
bump!
ima netko kakvu ideju?
Da ne otvaram novu temu, imam identičan problem, znači bilo da sam na netu, igram igre, gledam film, svakih 10-15 minuta komp sam od sebe napravi minimize svih programa i vrati me na desktop...
Laptop je Acer V3 771G (i7, gtx 660m, 8 GB), Win 7 x64, skenirano sa Spybotom, NOD32, ništa nije pronašlo.
Koristim USB internet od t-mobilea od 9 mjeseca prošle godine, a problem se javio pred nekih mjesec-dva.
Model sticka je Huawei E173.
Svi driveri su nadograđeni.
Evo još i SS od pokrenutih procesa, nakon što me bacilo na desk, ako će pomoći...
Previše ti tih nekih čudnih procesa imaš..jako mi je to sumnjivo..
I time si mu pomogao na koji način?
Problem je u sljedeća 2 procesa: Samsung Kies (sva tri .exe pogasi, koji se sam pali po pokretanju wina i drugi je proces DSCHelper.exe, program od Huawei sticka koji je meni bio problem i vraćao me na desk svakih 5 min.
Ne znači da će i tebi rješiti problem, ali svakako probaj.
EDIT: ak ne pomogne, posaj opet ss procesa, ali uključi opciju "show processes from all users".
Rješeno, izgleda daje taj dschelper.exe uzrok rušenja...
hvala!