Koristim KIS 2010 dosad mu ništa nije promaklo(dva mjeseca od instalacije), komp povremeno skeniram i sa malwarebytes anti malware za svaki slučaj.
nod 32 smart security 4 nešto i nemaš problema barem ja nemam
mogu dobiti link da skinem avg? :)
Kaspersky Internet Security 2012.Nema boljeg.Nijedan virus mu nije promako kao i njegovim prethodnicima.Koristim KIS-ove već par godina od verzije 2010 i mogu reći da su odlični.Samo troše malo više resursa
Kaspersky Internet Security 2012.Nema boljeg.Nijedan virus mu nije promako kao i njegovim prethodnicima.Koristim KIS-ove već par godina od verzije 2010 i mogu reći da su odlični.Samo troše malo više resursa
Također, nikad nikakvih problema s njim.
Uzmi si avast free ima super zastiti cak bolju od nekih komarcjalnih(okanite se avg free verzija je najvece se koje sam u zivotu vidio)
Najbolji free antivirus je Microsoft Security Essential, a pravi antivirus je za mene Bit Defender 2012
AVG - wtf i don't even... Izbjegavati u širokom luku. Nekad davno je valjao, danas ga u detekciji prijeđe bilo koji AV kojem je baza stara pola godine.
Avast - koristio nekad davno i napustio ga zbog problema na Visti. ne mogu reći kakav je sada. Prije je imao čist ok detekciju i malo je resursa trošio.
Avira - koristim free i plaćenu verziju. Vrlo dobra detekcija, plaćena verzija već pola godine pazi na laptop sa Win7 x64 i nikad problema sa njome. Preporuka.
MSE - praktički isto kao Avira free. Preporuke ako ne želite neki drugi AV. U kombinaciji sa Defenderom, UACom i WOTom u browseru, odlična stvar za 0kn.
Nisam koristio niti jedan drugi pa ih neću komentirati. Većina se zaklinje u KIS i BitDefender, NOD32 pljuju i tako... P.S. - crackirani AV je najgori AV. Bolje da AVG imate.