Koji antivirus na Windows 7 x64 ?

poruka: 42
|
čitano: 26.258
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Koristim KIS 2010 dosad mu ništa nije promaklo(dva mjeseca od instalacije), komp povremeno skeniram i sa malwarebytes anti malware za svaki slučaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nod 32 smart security 4 nešto i nemaš problema barem ja nemam

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RE: Koji antivirus na Windows 7 x64 ?

mogu dobiti link da skinem avg? :)

16 godina
protjeran
14 godina
Dajte se okanite tih NOD32 i AVG sranja.Uzmite si pravi antivirus.
Kaspersky Internet Security 2012.Nema boljeg.Nijedan virus mu nije promako kao i njegovim prethodnicima.Koristim KIS-ove već par godina od verzije 2010 i mogu reći da su odlični.Samo troše malo više resursa
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Dajte se okanite tih NOD32 i AVG sranja.Uzmite si pravi antivirus.
Kaspersky Internet Security 2012.Nema boljeg.Nijedan virus mu nije promako kao i njegovim prethodnicima.Koristim KIS-ove već par godina od verzije 2010 i mogu reći da su odlični.Samo troše malo više resursa

Također, nikad nikakvih problema s njim.

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
14 godina
To je pravi antivirus a ne ovi za malu djecu sa win98
robimarko@gmail.com
13 godina
protjeran
Rekao bih da mu je AVAST ozbiljan rival.
15 godina
neaktivan

Uzmi si avast free ima super zastiti cak bolju od nekih komarcjalnih(okanite se avg free verzija je najvece s{#}e koje sam u zivotu vidio)

3 0 hvala 0
13 godina

Najbolji free antivirus je Microsoft Security Essential, a pravi antivirus je za mene Bit Defender 2012

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

AVG - wtf i don't even... Izbjegavati u širokom luku. Nekad davno je valjao, danas ga u detekciji prijeđe bilo koji AV kojem je baza stara pola godine.

Avast - koristio nekad davno i napustio ga zbog problema na Visti. ne mogu reći kakav je sada. Prije je imao čist ok detekciju i malo je resursa trošio.

Avira - koristim free i plaćenu verziju. Vrlo dobra detekcija, plaćena verzija već pola godine pazi na laptop sa Win7 x64 i nikad problema sa njome. Preporuka.

MSE - praktički isto kao Avira free. Preporuke ako ne želite neki drugi AV. U kombinaciji sa Defenderom, UACom i WOTom u browseru, odlična stvar za 0kn.

Nisam koristio niti jedan drugi pa ih neću komentirati. Većina se zaklinje u KIS i BitDefender, NOD32 pljuju i tako... P.S. - crackirani AV je najgori AV. Bolje da AVG imate.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice