Iste postavke za mail ne rade na drugom računalu

poruka: 4
|
čitano: 1.473
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav, 

imam dva računala i postavke za mail rade bez problema na jednom računalu dok na drugom neće, probao sam 5 različitih email clienta, još zanimljivija je činjenica da na ovom računalu na kojem ne rade mailove , jedan ipak radi od njih 8, a svi su jednako postavljeni na hostingu. Zvao sam i mojeg hosting providera, kod njega također sve radi normalno i očito je problem u mojem računalu, ali nemam pojma što bi to moglo biti.

Ako se netko susreo sa istim problemom, molim pomoć ili ću izludit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Iste postavke za mail ne rade na drugom računa

Što ti konkretno ne radi? Ako ti računala izlaz na internet imaju preko različitih providera i ako samo ne možeš slati mailove, probaj promijeniti SMTP port jer neki provideri (Iskon npr.) blokiraju port 25 za sve osim njihovog mail servera.

11 godina
neaktivan
Re: Iste postavke za mail ne rade na drugom računa

Javlja da mi je neispravan username ili lozinka, što sam provjerio vise puta da je to u redu. Spajam se preko iste internet konekcije, probao sam i portove mijenati ali to nije problem jer jedan mail radi, dok ostali ne, postavke su sve iste osim usernamera.

11 godina
neaktivan

Ako itko bude imao sa ovom nocnom morom problem neka u cmd promp upise ipconfig/flushdns 

To je rjesilo moje probleme.

Osim ovog gore problema nisam mogao vidjeti ni novi website sa starom domenom koji sam uploadao, pokazivao mi je stari izgled.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice