Hotmail i password

poruka: 19
|
čitano: 7.406
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hotmail i password
pitanje

Zasto mi samo na ovoj (Windows Live) login stranici Firefox nikada ne nudi da sacuvam password?Uvijek rucno moram ukucavati.Radi toga sam ubacio WebMail notifer u Firefox u nadi da ce me on alarmirati,pa bar kad se spajam i rucno ubacujem podatke da nije na "slijepo" ,ali nece notifer da alarmira,dok sa gmail-om nemam problema?

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hotmail i password

Pogledaj si pod tools\options\security pa kod passwords klikni na exceptions - možda ti je njihov site tu nekim slučajem ubačen. Ukloni ga!

16 godina
protjeran
Hotmail i password

nema ga tamo pa opet ne pamti

amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Whalter vT kaže...

Pogledaj si pod tools\options\security pa kod passwords klikni na exceptions - možda ti je njihov site tu nekim slučajem ubačen. Ukloni ga!

Kao sto rece hrvatska...,,nema tamo,provjeravao sam i to.
Odavno me ovo zanima,a nikako da otvorim temu negdje u vezi ovoga.
Ne moze to bez kabla
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 14:11 (niko_vazan).
17 godina
neaktivan

Neki site-ovi zbog sigurnosnih razloga ne pamte user name-ove i passworde.

Rješenje tvog problema je na linku ispod

https://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?locale=sv-SE&comments_parentId=349949&forumId=1

16 godina
neaktivan
Hotmail i password
autorov komentar

Donekle razumljivo,ali cemu im onda ono sluzi na login strani Save my password,kliknuo ili ne isto.

Radi ovoga manualnog ukucavanja cu prestati koristiti hotmail.Plugine nikakve necu da ubacujem radi jednog hotmaila.

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Neki site-ovi zbog sigurnosnih razloga ne pamte user name-ove i passworde.

Rješenje tvog problema je na linku ispod

https://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?locale=sv-SE&comments_parentId=349949&forumId=1

nije zbog toga... meni uredno uvijek save-a pass i mail , neznam zašto tebi neće
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 20:41 (leo_819).
16 godina
neaktivan
Hotmail i password
autorov komentar

Ner znam,nece,sve sto sam mogao nac na netu sam probao.

Ma da bar notifer radi.A kladim se da bi ga IE spremio.

Al neka,necu sa njim pa nikad ne rjesio.

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hotmail i password

joj ista se stvar i meni događa i tako je irintantna

svaki hlebeni put kada mi stigne posta ili je moram slati  moram pisati email i pass

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hotmail i password

Opera pamti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stvar je u tome sto nema sanse da se micem s mozille

sicam se da mi je prije pomtila email i pass vjerovatno su stavili neke mjere zastite

ako ne barem cu nauciti brzo tipkati svoj email i pass  hehehe Cool

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 10:24 (labrovic).
17 godina
neaktivan
Hotmail i password

I meni FF 3.10 pamti. Probaj ga reinstalirati...

Arch user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hotmail i password

Nije to do browsera. Jednostavno stranica ne dozvoljava standardno spremanje passworda. Ali kad se prijavljuješ možeš stavtit kvačice kao na slici!

OT jeste primjetili da kad se odjavite s hotmaila baci vas na www.bing.comNamigiva

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Bellatrix kaže...

Nije to do browsera. Jednostavno stranica ne dozvoljava standardno spremanje passworda. Ali kad se prijavljuješ možeš stavtit kvačice kao na slici!

OT jeste primjetili da kad se odjavite s hotmaila baci vas na www.bing.comNamigiva

Ja sam stavljao i te kvacice,nista.Kao da i nisam.Ma ja odj.hotmail radi toga.
Ne moze to bez kabla
16 godina
neaktivan
autorov komentar
labrovic kaže...

stvar je u tome sto nema sanse da se micem s mozille

sicam se da mi je prije pomtila email i pass vjerovatno su stavili neke mjere zastite

ako ne barem cu nauciti brzo tipkati svoj email i pass  hehehe Cool

Da,tako je,necu da se micem sa Firefox-a.,ali ja vise necu ni manualno da ukucavam.Ko je taj Hotmail?! Niko da bi ja mjenjao browser ili mozda ukucavao rucno.
Zato sam sve svoje kontakte prusmjerio na gmail,a po hotmailu neka pada prasina meni vise ne treba.
Ne moze to bez kabla
16 godina
neaktivan
Hotmail i password

A zašto preko browsera moraš provjeravati mail? Imaš windows live mail koji možeš instalirati zajedno s onim windows live messengerom te s njim provjeravaš!

Ja koristim njega za hotmail, MS Office Outlook za gmail...

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Bellatrix kaže...

A zašto preko browsera moraš provjeravati mail? Imaš windows live mail koji možeš instalirati zajedno s onim windows live messengerom te s njim provjeravaš!

Ja koristim njega za hotmail, MS Office Outlook za gmail...

Ne moram :) A imam tu aplikaciju za mail.Ja ti volim sve u firefoxu da cinim.Npr.u ovom slucaju webmail notifer-om.Kad njega dignem ocu sve da znam i radim sa njim bez dizanja ikakvih drugih aplikacija.Bas zato sto je bogat addonima iskoristavam tu prednost:)Imam pravo! :))
Ne moze to bez kabla
16 godina
neaktivan
Kako spremiti password na hotmail-u(Firefox)
prihvaćeno rješenje

Eh evo ja sam našao rješenje za ovaj "problem" naravno problem pod navodnicima, jer ustvari to problem i nije!

Na Hotmail login stranici iz sigurnosnih mjera je uklonjeno(zabranjeno) spremanje passworda i adrese, to je naravno dosadna stvar mnogima jer moraju svaki put ponovno upisivati adresu i password. No kao za sve tako i za to ima rješenje!

Potrebno vam je:

• Skripta za greasemonkey koja se nalazi na ovom linku

Nakon instaliranja skripte potrebno je:

• Desni klik na onu ikonicu greasemonkeya u donjem desnom kutu statusne trake i odaberi manage user scripts
  • Tu ćeš vidjeti sve instalirane skripte, naravno kod tebe je to prva, ako si tek instalirao greasemonkey
  • Odaberi hotmail login skriptu u lijevom polju te u desnom polju  na Included pages klik na>>Edit(tu trebaš unjeti kompletnu adresu(e) koja se prikaže kad posjetiš login stranicu od hotmaila koja izgleda ovako: http://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=10&ct=1245766460&rver=5.5.4177.0&wp=MBI&wreply=http:%2F%2Fmail.live.com%2Fdefault.aspx&lc=1033&id=64855&mkt=en-US
  • Zatim klik na Add i dodaj(uključi) sljedeću adresu http://login.live.com/*
  • Slikovito pojašnjeno

E sad najvažniji dio; Mjenjanje skripte

• Klik na EDIT u lijevom polju greasemonkeya slika
  • pronađite svoj tekstualni editor(najbolje notepad u Windows mapi) i dvoklik na njega
  • skripta se otvori notepadom slika
  • izmjenite sve što je označeno na slici
  • nakon što ste sve izmjenili i prilagodili skriptu za svoj mail i pass, File>>Save>>Close

Isprobajte dali radi! A raditi će 100% ako ste sve shvatili i napravili sve kako treba, što se nadam jer sam pojednostavio maximalno koliko sam mogao!Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 19:03 (Bellatrix).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Hotmail i password
autorov komentar

Iako sam vec bacio u off hotmail,hvala za trud. ;)

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice