ovako, neki dan sam napravio reinstalaciju windows vist-a OS-a, sve update-ano no ipak ne mogu instalirati Photoshop CS3 prrobao sam i (run as administrator) no nema efekta... samo se prilikom duplog klicka na setup pojavi na sekundu maleni prozorcic , to je onaj mali prozorcic sto se inace prikaze kod vecina programa kad nesto zelite instalirati, znaci ne javlja mi gresku
Greska u instalaciji ?
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.813
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako, neki dan sam napravio reinstalaciju windows vist-a OS-a, sve update-ano no ipak ne mogu instalirati Photoshop CS3 prrobao sam i (run as administrator) no nema efekta... samo se prilikom duplog klicka na setup pojavi na sekundu maleni prozorcic , to je onaj mali prozorcic sto se inace prikaze kod vecina programa kad nesto zelite instalirati, znaci ne javlja mi gresku
sumnjam da je do programa jer sam ga i prije instalirao i to sa cd-a, probao sam ponovo skinuti sa neta ali ni to ne pomaze,
Ako nije original,možda 'kuži' da nije original.Si formatiral disk prilikom instalacije?
bez obzira , trial verziju bi trebao instalirati tek nakon toga dolazi crack...
jesam formatirao sam
Meni je slican problem s CoD2 normalno se instaliro(original) i nece raditi multyplayer...offtopic sorry...cudna je ta vista...neznam kaj da ti kazem...
ljudi molim vas pomozite mi
imam vistu 32 bitnu i htio bih igrati cod2 no kaze mi da nije kompatibilan s windowsima kay da radim??
Pa ništa, ako nije kompatibilno s OS-om nema pomoći....
Pa probaj instalirati igru pod modom za XP ili neku stariju verziju Windowsa,i na isti ju način pokrenuti i trebala bi raditi.Tak sam je pokrenul neke stare programe i igre.
Isto tak ako ti ju neće instalirati pokreni "na silu" instalaciju,makar to nije preporučljivo.
eh sad ja sam nekako uspio instalirati..ali stalno kada hocu pokrenuti multiplayer bude not responding a singleplayer radi...
nije mi jasno na koji nacin XD pa eto ako bi i to mogli pomoci