Greska u instalaciji ?

poruka: 13
|
čitano: 2.813
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Greska u instalaciji ?

ovako, neki dan sam napravio reinstalaciju windows vist-a OS-a, sve update-ano no ipak ne mogu instalirati Photoshop CS3   prrobao sam i (run as administrator) no nema efekta... samo se prilikom duplog klicka na setup pojavi na sekundu maleni prozorcic , to je onaj mali prozorcic sto se inace prikaze kod vecina programa kad nesto zelite instalirati, znaci ne javlja mi gresku

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Greska u instalaciji ?
Misliš pokaže se i nestane,ili samo pokaže i tamo stoji kao da je zaleđen?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
D-Style kaže...

ovako, neki dan sam napravio reinstalaciju windows vist-a OS-a, sve update-ano no ipak ne mogu instalirati Photoshop CS3   prrobao sam i (run as administrator) no nema efekta... samo se prilikom duplog klicka na setup pojavi na sekundu maleni prozorcic , to je onaj mali prozorcic sto se inace prikaze kod vecina programa kad nesto zelite instalirati, znaci ne javlja mi gresku

Jesi probao na neki drugi komp instalirat?? Možda nije do kompa, nego do Photoshopa?
bobo desmra
16 godina
neaktivan

ne zaledi se, nestane nakon sekunde

vidis? vidis?
16 godina
neaktivan

sumnjam da je do programa jer sam ga i prije instalirao i to sa cd-a, probao sam ponovo skinuti sa neta ali ni to ne pomaze,

16 godina
neaktivan
Greska u instalaciji ?

Ako nije original,možda 'kuži' da nije original.Si formatiral disk prilikom instalacije?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bez obzira , trial verziju bi trebao instalirati tek nakon toga dolazi crack...

jesam formatirao  sam

16 godina
neaktivan
Greska u instalaciji ?

Meni je slican problem s CoD2 normalno se instaliro(original) i nece raditi multyplayer...offtopic sorry...cudna je ta vista...neznam kaj da ti kazem...Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unknown kaže...
Misliš pokaže se i nestane,ili samo pokaže i tamo stoji kao da je zaleđen?
 Pa jel vidiš da je rekao d se na sekundu pojavi, što znači da se pojavi, pa nakon sekunde nestane, kužiš?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
15 godina
neaktivan
Greska u instalaciji ?

ljudi molim vas pomozite mi

imam vistu 32 bitnu i htio bih igrati cod2 no kaze mi da nije kompatibilan s windowsima kay da radim??

zonYx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Greska u instalaciji ?

Pa ništa, ako nije kompatibilno s OS-om nema pomoći....

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 11:13 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa probaj instalirati igru pod modom za XP ili neku stariju verziju Windowsa,i na isti ju način pokrenuti i trebala bi raditi.Tak sam je pokrenul neke stare programe i igre.

Isto tak ako ti ju neće instalirati pokreni "na silu" instalaciju,makar to nije preporučljivo.

15 godina
neaktivan

eh sad ja sam nekako uspio instalirati..ali stalno kada hocu pokrenuti multiplayer bude not responding a singleplayer radi...

nije mi jasno na koji nacin XD pa eto ako bi i to mogli pomoci

zonYx
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice