Google crome facebook user i pass problem

poruka: 5
|
čitano: 2.168
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dobar dan! Poštovanje svima. Ovak imam jedan mali problemcic sa google cromom i facebook-om ne zeli mi zapamtit user name i password dok na drugim stranicama mi dode onaj prozorcic i pita me zelim li spremit ili ne, a na fejsu me to ne pita, deinstalirao sam google crome, ocistio sam sa ccleanerom ali problem se i dalje javlja, u opcijama google croma nisam nista dirao, prvo sam mislio da je do fejsa pa sam probao sa drugim internet pretrazivacem i pita me dali zelim spremit lozinku. Ima netko neki slican problem, sta da radim? A imam dugacki user name i pass  na fejsu i neda mi se svaki par minuta upisivat. Googlo sam i nisam nista nasao konkretno. P.s. u onom prozororu u ocpijama gdje se ima mogucnost da se stavi neke stranice da te nikad ne pita dali zelis spremit ime i pass to je prazno tj nema niti jedne stranice da sam blokirao , tako da to odmah elimeniramo!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 13:50 (CrniVrag55).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I kaj nitko ne zna? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Google crome facebook user i pass problem
a to ti je radi google chroma...stisni da si zaboravio lozinku na fejsu i onda kad ti otvori tu stranicu gore za ulogiranje ce ti biti tvoj username i password...tak sam ja rijesio kad mi se nije dalo upisivat svaki put...sam odem na taj lost password
dado
12 godina
neaktivan

I kaj nitko ne zna?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skuzio sam napokon zbog cega google chrome nece zapamtit korisnicko ime i lozinku na fejsu odnosno nece mi ponudit da spremim, zbog Identity verified-a. Dok na drugim stranicama toga nema i uvijek mi ponudi da spremim svoje podatke. Zna li netko kako to mogu uklonit, i dali je to uopce moguce? Evo slike da me skuzite o cemu govorim, i znam da je problem do toga 100000%. Zahvaljujem.

http://www.zaslike.com/files/vs5wdk56k9tpz3bgt4.jpg

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice