Google accaunt

poruka: 3
|
čitano: 484
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Google accaunt

Dali netko zna vezano za sink google.

Znači prije kada imam novo računalo ili mob,odem na acc i logiram se i napravim sink i svi pssevi bookmarks i ostalo se sinkronizira i odmah imam na tom računalu.
Sada sam morao nanovo instalirati windowse na računalu i pokušao se spojiti na acc,međutim nisam uspio.

U uputama je pisalo da ako se nemogu sjetiti passa poništim i unesem novi(pass za gmail igoogle acc vjerojatno nije isti) ,što sam i napravio.

No sada imam problem jer mi ne vuče podatke starog acc-a gdje mi je bookmarks,passevi i sl.Nego kao da sam napravio novi.

E sada znači na laptopu i androidu imam taj stari acc bookmarks i ostalo,kako da napravim da taj stari prenesem i na računalo?

Bojim se ako se spojim na laptopu da ću neprovratno izgubiti dragocijene podatke,a to nikako ne želim.

Možda nije najednostavnije objašnjeno,ali ako netko zna otprilike kako da ovo riješim rado ću pojasniti što bude trebalo.

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google accaunt

kako misliš da pass za Google i Gmail nije isti.... koliko ja znam isti ti je za sve Google usluge

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Google accaunt

Pa i ja sam mislio da je,ali mi nije htio primiti pass koji redovno koristim za gmail.Neznam iz kojeg razlog.

Jer spojim se na gmail,ali chromu uđem u postavke i napredne sync postavke i tu mi nije htio primiti pass,pa sam ga poništio.

Sada nemam pojma što da radim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice