Gdje skinuti drivere

poruka: 6
|
čitano: 4.311
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gdje skinuti drivere

za matičnu ploču ASUS P4SC-EA

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478 DIMM SDRAM 184 pin DDR2 1GB Grafika on board služi još uvijek
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje skinuti drivere

Na asusovoj stranici

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gdje skinuti drivere
BORN kaže...

Na asusovoj stranici

baš za ovu nema
Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478 DIMM SDRAM 184 pin DDR2 1GB Grafika on board služi još uvijek
17 godina
neaktivan
Gdje skinuti drivere
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje skinuti drivere

Budući da još nikad nisam instalirao drivere, a htio bih, može pomoć? Imam ATI-jevu 2600HD na laptopu, OS je Vista, laptop star godinu dana. Oni driveri na Bugovu dvd-u odgovaraju, right? trebam ići na control panel grafičke i napraviti update, ili deinstalirati u potpunosti stare drivere, pa staviti nove?

Hvala unaprijed!

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gdje skinuti drivere
Marko_244 kaže...

Budući da još nikad nisam instalirao drivere, a htio bih, može pomoć? Imam ATI-jevu 2600HD na laptopu, OS je Vista, laptop star godinu dana. Oni driveri na Bugovu dvd-u odgovaraju, right? trebam ići na control panel grafičke i napraviti update, ili deinstalirati u potpunosti stare drivere, pa staviti nove?

Hvala unaprijed!

Moras izbrisati stare i staviti nove.. btw to ti je jedan od nacina.. drugi ti je da jednostavno izbriese atijeve drivere preko instalacije.... ali taj tvoj nacin je najbolje i najsigurniji
Sve što možeš sad ostavi za kasnije
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice