Evo jedan zanimljiv/fora problem

poruka: 6
|
čitano: 1.095
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nevjerovatno je kako ljudi uspiju zeznuti OS, danas sam se susreo s sljedećim problemom - nakon podizanja XP home i nakon otvaranja bilo kojeg programa jednostavno se počne otvarati help za taj program, i to više puta te nakon kratkog vremena dolazi do smrzavanja OSa. Prvo sam pomislio da je nečim pritisnuta tipka F1, nije, zatim sam isključio tipkovnicu ali niti to ne pomaže...

Uglavnom čak ako se klikne i na npr. tipku Next... otvara se onaj mali help prozorčič koji objašnjava što radi tipka. Komp se uglavnom zamrzava konstantno... ima ko kakvu ideju osim ubojitog lijeka/reinstalacije...?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 14:24 (tocksick).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanimljiv bug. Ja mislim da ces ipak morati reinstalirati win.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 15:58 (zEr0).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Evo jedan zanimljiv/fora problem

Da li se isto deshava i u Safe mode ?

Da nemas kakve 3rd party drajvera za keyboard, ala logitech ili slicno ?

Danas kada postajem pionir ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 16:12 (zeleni).
17 godina
Aktiviraj antivirus možda ti se neka gamad sakrila u system 32.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan

Imali sličan, odnosno identičan problem. A rješenje je bilo, odnosno uzrok problema je bilo u instaliranom remote desktop-u, odnosno korištenju remote desktop-a. Čim smo ga isključili sve proradilo ok... Ako pomogne...

17 godina
neaktivan
zeleni kaže...

Da li se isto deshava i u Safe mode ?

Da nemas kakve 3rd party drajvera za keyboard, ala logitech ili slicno ?

Da, potupno ista stvar u Safe modu, nema nikavih 3rd party drivera, ali problem je bio ipak u tipkovnici! Čak i za vrijeme instalacije Win se stalno pojavljivao help kod onih prozora gdje se poštimava Jezik i otali regional settingsi, vjerojatno tipkovnica stalno odašilje F1 makar ga nitko ne pritiskuje. Nakon višestrukih pokušaja oko tipkovnice zaključak je bio da komp radi normalno samo kad je tipkovnica ištekana.
beerhunter kaže...

Imali sličan, odnosno identičan problem. A rješenje je bilo, odnosno uzrok problema je bilo u instaliranom remote desktop-u, odnosno korištenju remote desktop-a. Čim smo ga isključili sve proradilo ok... Ako pomogne...

E hvala na savjetu, ali već je pala reinstalacija, ali remote se definitivno nije koristio na ovom računalu, a i mislim da je riješen problem s ovim kak je napisano gore.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice