Driveri za Grafičku problem!

poruka: 13
|
čitano: 2.143
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Ovako, imam Acer Aspire 5610 i imam drivere s njihove stranice (ver. 8.4.8.5), otvorio sam temu za Tomb Raider Underworld gdje sam napisao da nemogu ga igrat i neki su rekli da instaliram nove drivere za grafičku. Kada sam pokušao to napraviti javi mi grešku da to nije taj hardver (kao da instaliram pogrešne drivere), pokušao sam više puta instalirati drugačije verzije drivera ali bezuspješno (čak i sa nvidine stranice), grafička je Nvidia GeFroce Go 7300... Molim vas da mi pomognete, ovo mi je zadnja nada, pokušao sam na više foruma ali nitko mi nije znao pomoći... Pls help..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Driveri za Grafičku problem!

probaj skinuti drivere ovdje http://laptopvideo2go.com/

17 godina
neaktivan

Mislim da ti nikakvi driveri neće pomoći.

tvoj acer koristi grafiku Intel GMA 950 koja nema pixel shader 3.0, a kojeg tomb raider drži kao minimalnu kod tehnologiju na grafičkoj!!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Driveri za Grafičku problem!

da ne otvaram novi topic neg ću se nadovezat,pa priupitat,imam 8800 gts i svi driveri su mi normalno funkcionirali sve do 178.24,nakon toga svi slijedeći mi užasno usporavaju COH,sve igre osim tog rade,piše da bi trebalo poboljšat perf. za cca 15 %,a ono katastrofa,pošto je to jedino kaj igram sve drivere sam pobriso i ostavio te 178.24,zašto se to dogaša i to sam na COHu

život je iluzija izazvana nedostatkom online gaminga
11 godina
neaktivan

moze li pomoc kupia san polovnu graficku xfx nvidia gtx 260 i kad san instalira drivere , probao sam uc u nvidia controls i izbacilo mi je ovo "you are no currently using a display attached to an nvidia gpu" moze li neko pomoc kako se to rjesi i sta uopce to znaci , jel me covik zeznia i proda pokvarenu grafu il je do mene problem grafa je dvi utor a ja sam ga prebacio na vga sto nebi smjelo imati poblema

0 0 hvala 0
15 godina

Ne bi bilo loše da prije svega za svaki slučaj napraviš update BIOS-a. Otvori Device Manager i deinstaliraj driver. Pomoću driver sweepr-a počisti OS i zatim instaliraj driver. Neki su ovaj problem vezali i za 64 bitni Win ali to nije potvrđeno.

http://www.geforce.com/drivers/results/68799  Ovo je link za Win 7 64bitni driver

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

taj link koji si mi dao sam vec skinia , evo otvoria san device managment i vidia da pise ovo "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

"

0 0 hvala 0
15 godina

Ma nemoj ništa više pokušavati samo ćeš se iznervirati a i ako napraviš to će biti samo privremeno. Najlakše je da je vratiš onome od koga si je kupio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav..
Može li mi netko reci zasto mi se ovo pojavi kada udem u catalyst control centar a instaliro sam sve drivere imam win 8.1 i graf- hd 7650 ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Driveri za Grafičku problem!
markot kaže...

Pozdrav..
Može li mi netko reci zasto mi se ovo pojavi kada udem u catalyst control centar a instaliro sam sve drivere imam win 8.1 i graf- hd 7650 ? 

Hmm.. nema slike.

LOL EUNE: oloferno EUW: A4Teach
14 godina
neaktivan

Mislio sam da mi je ucitalo...evo je  :)

i to je laptop usput. ProBook 4540s

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 12:22 (markot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Driveri za Grafičku problem!
Raven kaže...

Ovako, imam Acer Aspire 5610 i imam drivere s njihove stranice (ver. 8.4.8.5), otvorio sam temu za Tomb Raider Underworld gdje sam napisao da nemogu ga igrat i neki su rekli da instaliram nove drivere za grafičku. Kada sam pokušao to napraviti javi mi grešku da to nije taj hardver (kao da instaliram pogrešne drivere), pokušao sam više puta instalirati drugačije verzije drivera ali bezuspješno (čak i sa nvidine stranice), grafička je Nvidia GeFroce Go 7300... Molim vas da mi pomognete, ovo mi je zadnja nada, pokušao sam na više foruma ali nitko mi nije znao pomoći... Pls help..

Na svim Acer-ovim laptopima je zaključana mogućnost instaliranja drivera koji nisu odobreni od acera, odnosno moraju biti preuzeti sa njihovih službenih stranica http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers. To rade pod izlikom da samo ti driveri mogu stabilno raditi na sustavu, po meni pres**avanje posebno zato što se službeni driveri ne ažuriraju. Možeš instalirati moddane drivere, ali to ti može stvarati druge probleme, meni se poprilično grijao Acer Aspire 7551G sa moddanim driverima.

EDIT: Tomb Raider Underworld mi je uredno radio na Windows 8, sa driverima za Windows 7 pošto nema i neće ni biti drivera za Windows 8, 8.1 za moj laptop.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 12:48 (3ler).
12 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 12:00 (Dancy147).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice