trebam pomoc...ko zna molim pomozite...
instalirao sam novi sistem i trebaju mi softveri za zvuk u mrezu tj internet
za motherboard pise nesto "intel(r) 82801 FB LPC interface controller 2640"
unaprijed zahvaljujem...
trebam pomoc...ko zna molim pomozite...
instalirao sam novi sistem i trebaju mi softveri za zvuk u mrezu tj internet
za motherboard pise nesto "intel(r) 82801 FB LPC interface controller 2640"
unaprijed zahvaljujem...
molim za pomoc nikako da pronadem driver zvuka maticna je neko siemensovo smece
w26361-w52-z2-01-36Može li nekoda mi nađe ddriver za zvuk za ploču Asus P5RD2-TVM/GB, rev 1.xx?
Hvala unapred
Može li nekoda mi nađe ddriver za zvuk za ploču Asus P5RD2-TVM/GB, rev 1.xx?
Hvala unapred
Probaj s ovim http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=1&s=22&m=P5RD2-VM&os=&hashedid=eWs5ieITIWyIAA1U
Hvala puno. Probaću.
Zdravo! Moze li mi neko naci driver za zvuk?
Motherboard Name Asus A8S-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Audio Adapter SiS 7012 Audio Device
Hvala! :)
http://uk.asus.com/Motherboards/AMD_Socket_939/A8SX/#download pri dnu stranice ti je download pa skidaj sto ti treba.
IMAM OVU MATIČNU,MOLIM VAS POMOČ OKO DRIVERA,RECITE MI KOJI DRIVER DA SKINEM,NARAVNO ZA ZVUK
IMAM OVU MATIČNU,MOLIM VAS POMOČ OKO DRIVERA,RECITE MI KOJI DRIVER DA SKINEM,NARAVNO ZA ZVUK
1. Ne deri se!
2. Nismo vidoviti da vidimo koju ti matičnu imaš
3. Koji operativni sustav koristiš
Nabavi normalne windowse, nikakve lijeve verzije, i onda skini službene drivere pa instaliraj.
Manite se modificiranih Windowsa.
Skini driver za chipset pa zatim za zvuk.
http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_3610.html
Slikaj device manager da vidimo stanje tamo.
OVako ... inace za drivere dok popravljam komp koristim DRIVER GENIUS ILI DRIVER CHECKER.. ISTO sR*** drugo pakovanje...ti programi ce vam autoamtski nac drivere a vi ih samo trebate skinut..probajte pa javite :)
Imam isti problem sa zvukom ako mi neko moze da pomopgne instaliro sam sve drivere za zvuk graficku chipset i ostali al opet nemam zvuka ako moze brz odg hitno mi je evo vec 3 dan kako nemam zvuka nezz sta da radim xD -_-
Imam isti problem sa zvukom ako mi neko moze da pomopgne instaliro sam sve drivere za zvuk graficku chipset i ostali al opet nemam zvuka ako moze brz odg hitno mi je evo vec 3 dan kako nemam zvuka nezz sta da radim xD -_-
Kao prvo kako se zove matična ploča i koji je model?
Ako ima zvučna kartica isto tako treba vadit i vidjet naziv i model karticu.
Pa tek onda možemo pomoći.
Molim vas skidao sam drajver za zvuk sa svoje stranice od laptopa ali mi ne pase molim vas moze te li mi pomoci.Koristim xp koji god drajver da skinem ne ide ipak ne znam koja mi je zvucna.Unaprjed hvalaa.Ako mi moze te dati link neki da mislite da ce mi pasati drajver :D
IBM T43 MI JE LAPTOP
imam maticnu ASROCK AGP8X K7VT4A+. potreban drajver za zvuk i kako da ga instaliram
ovako imam stariju maticnu plocu MS8167c rev:7.0 al zvuk me zeza nemogu pronaci nigdje driver i kad skinem drivereasy on skine ali mi ne pomogne
ovako imam stariju maticnu plocu MS8167c rev:7.0 al zvuk me zeza nemogu pronaci nigdje driver i kad skinem drivereasy on skine ali mi ne pomogne
neznam s tiga skinit jel ima neki drugi program ili stranica da se nade driver ja vec trazim al nemogu prnac pls pomoc
neznam s tiga skinit jel ima neki drugi program ili stranica da se nade driver ja vec trazim al nemogu prnac pls pomoc
Neznaš kliknuti na link? Ili nakon toga skliknuti Save file kad te pita?
klikni na link, otvorit će ti se stranica i automatski će ti iskočit prozor za download istih. Kas skineš raspakiraj sa WinRARom ili nekim drugim programom i pokreni instalaciju.
Znači, skineš:
raspakiraš: instaliraš:kaze da fali alcxwdm. inf not found
sad neznam sta je to raspakiro sam i sve
Skini i instaliraj.
PCI\VEN_1102&DEV_0002&SUBSYS_80641102&REV_07
matična: ony776 dell inc
probao sam ih par i neće pa molim nekoga da pomogne, hvala
Koji windowsi? To je Creative Sound Blaster Audigy.
a zaboravih win 7
ma nije, ni driver genius ni windows. genius je našao neki ali ne valja. probat ću ovaj tvoj pa javim, hvala ti