Driver za toshibu L350-10B

poruka: 8
|
čitano: 3.237
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

imam laptop iz naslova i nikako ne mogu naci driver za graficku karticu za xp-pro koja ce mi pruzati maksimum od graficke kartice. grafika je x3100 i trebala bi sa sheranom memorijom dosezati 348MB. ja sam pronasao neke drivere s kojima ima 256MB memorije, ali to nije to jer ne moze kako treba pokrenuti neke ne tako zahtjevne aplikacije.

hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2008 10:25 (dark_jackal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Driver za toshibu L350-10B
17 godina
neaktivan

trazio sam ja jos na nekim toshibinim stranicama, al ne nude rjesenje za xp - sustav vec za vistu. a ja ne zelim vistu. na ovoj stranici sto si ti ostavio ima serija L310, al nema L350.

17 godina
neaktivan

Hm da svojevremeno sam trazio XP drivere za L40 i kako sam se napatio dok sam našao jedina stranica gdje sam našao je bila upravo ova gdj e sam ti pustio link.Čuj postoji mogucnost da uopce nisu napisali xp drivere za L310.Sretno sa lapom.

17 godina
neaktivan

ima za L310, al nema za L350. probat cu ja i ove od L40. ko zna. mozda nema nekih ekstra promjena.

17 godina
neaktivan

ne valja, ajmo netko, help.

17 godina
neaktivan

mozemo li? itko pametan?

17 godina
neaktivan

Jesi li probao na http://www.driverguide.com ?

Tamo ima brdo drivera i mnoge sam tamo našao, čak i za neke egzotične primjerke hardware-a. Treba se samo registrirati, a registracija je besplatna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice