Download preko origina nejde, portovi problem?

poruka: 6
|
čitano: 540
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Download preko origina nejde, portovi problem

Kada krenem nešto skidat preko origina krene na 1000 kb/s i onda padne, često stoji po par minuta na svega 10kb/sec i drugim malim brzinama pa opet raste do 1000, svakih par minuta stane skroz na 0 kb/sec.

Problem nije u kompu 1000% zato što sam probo skinut preko laptopa također pa reko prebacit ću na pc ako tamo skinem bez problema međutim isti problem.  Komp mi je win 10, lap win 7, na laptopu stari origin client, na kompu novi. +Nakon kaj sam vidio da je isti problem i na laptopu spojio sam se preko usb-a na internet od mob i skidalo je bez problema.

Preko steama, uplaya, browsera, internet radi najnormalnije. Skida na max.

Problem mora bit u ruteru tj. onim portovima, nekakvom firewallu u ruteru il neš.

Pokušao sam otvorit te portove ali nejde, niti jedan tutorial za moj ruter nije up-to-date, modem ima novi software a svi ti tutoriali su rađeni u starom.

Modem je Speedport W 724V.

Ovako izgleda daj dio za portove u ruteru http://i.imgur.com/QSoyqlb.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Download preko origina nejde, portovi problem

Problem ti je u tom smeću od routera. Probaj ovo:

Go to the Origin client, click on Origin-Application settings-Advanced and from there enable Safe Mode Downloading. Restart Origin and try to download.

A ako ti je baš do otvaranja portova, to su ovi: TCP: 80; 443; 9960-9969; 1024-1124; 3216; 18000; 18120; 18060; 27900; 28910; 29900 UDP: 1024-1124; 18000; 29900

Otvaranje portova ti je jako jednostavno - lijeve dvije kućice su portovi vanjski from-to, desni interni from-to. Zadnja kućica je IP adresa. Za ove gore portove bi pisao 80-80 80-80 192.168.1.x, 443-443 443-433 192.168.1.x, 9960-9969 9960-9969 192.168.1.x....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 23:02 (Sum_of_all_fears).
17 godina

Ako je ruter smece bit ce i dalje smece nakon otvaranja portova.

Linux, Arch Linux.
16 godina
odjavljen

A zato sam mu rekao da prebaci Origin u safe mode, da ne otvara previše konekcija (jer se ovo đubre raspadne kad mora otvoriti više od 500tinjak) i da otvara portove ako mu je baš do toga jer znam da nikakve koristi

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Re: Download preko origina nejde, portovi problem?
Speedport sam po sebi dropa brzinu, na najnovijem fw manje nego prije ali problem i dalje prisutan.
Zvat HT i trazit iskljucivo ZTE
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
Download preko origina nejde, portovi problem?

svašta, prije 5 min sam uključio sam taj safe mode downloading i pokrenuo skidanje battlefronta i sve čekam da stane ali skida bez problema, valjda bude sad ok

hvala na pomoći 

neću petljat po portovima dokle god radi al ak zapne da znam, kaj upisujem u taj ip na kraju 192.168.1.? http://i.imgur.com/mHg2UU6.png , pretpostavljam da je ili 1 ili 4 na kraju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice