Di su nestali color panel i to iz amd settings?

poruka: 17
|
čitano: 1.434
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

E pa dakle...na 17.4 relive ako se ne varam, di su color settings za štelanje?

Prije su bili u additional settings, di su sad premješteni?

Jebo me pas ako ikad više uzmem amd proizvod, uvijek neki problemi s driverima. Sad mi taj zadnji neće da instalira i uvijek izbaci error

Da, išao sam preko DDU safe mode i opet na čisto ali neće, mislim wtf.

edit: kad se ja moram vratit na neki iz 11.mj. 2016 driver da bi imao color panel i sve to onda nemamo šta pričat. Nikad više amd, po ko zna koji put fantaziranja s driverom...uvijek neka sranja

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.4.2017 23:10 (fila2208).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

anyone?

vi koji ste stavili 17. nešto driuvere, imate li u additional settings za štelanje boje saturacije itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Di su nestali color panel i to iz amd settings
Maknuli su to u novim driverima, ali ako bas hoces imati najnovije drivere sa tim postavkama onda se moze kopirati iz starog amd foldera.Mozda su do sada to i ispravili jer se dosta korisnika zalilo na to
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina

Nema toga otkad su Relive driveri aktualni. Također sam si to sam naštelavao, ostala mi navika još kad sam imao Nvidiu. Jako debilni potez AMD-a, praktički su sad ti additional settings potpuno goli i beskorisni, jednu jedinu opciju imaš za štimanje a kao additional settings. I nisam s driverima nešto jako zadovoljan, ponekad mi žao što nisam iskeširao malo više i uzeo Nvidiu

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Niakd ali nikad više amd. Ovo je uvreda da se maknu tako bitne postavke koje su mi poboljšavale sliku i sve.

Užas jebeni.

Možeš mi linkati, kako da prebacit settingse iz zadnje verzije , mislim da je to 16.12 ako se ne varam.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Nisam znao da se to može iz starih drivera ubaciti, našao sam neki tutorial pa ću probati, javim rezultat.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Evo vam fix ako bas zelite najnovije drivere i addituonal settings
https://community.amd.com/thread/208965
15 godina

LP svima u amd, uz poruku, jel vi znate što vi radite debili jedni.

Hvala za tutorial, probam

Usput neće da mi instalira relive nikako, stalno error izbaci na kraju, i neće čak ni control panel da instalira kako treba.

Predobro.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Evo proradilo mi

U samo nekoliko klikova, ne treba brisati ništa, dolje na slici sam post poslikao gdje je opisano kaoo srediti. Hvala Patriče na savjetu, nisam pojma imao da se to može.

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina

I know this is a few weeks late but there is an easier alternative. Download 16.6 drivers, extract them, then go into that folder, should be something like C:\AMD\Non-WHQL-64Bit-Radeon-Software-Crimson-16.6.1-Win10-Win8.1-Win7-June2

Then navigate to \Packages\Apps\CN\CCCSlim\Core-Static-Net4 and run ccc-slim.msi

Install this to a folder that's NOT your current AMD driver folder, I did it to something like C:\Program Files\AMD\ye olde

Then navigate to that folder and run CCC.exe.

Now you can tweak your monitor settings. If you want to, you can make a desktop shortcut to that CCC.exe to tweak them any time you want. Radeon Settings additional preferences will still run the newer CCC.exe without monitor colour settings but this old one you have will have them and those settings will stick even with the new driver.

This is a "dirtier" alternative but it doesn't require cleaning your drivers with DDU or a single reboot.

edit: kasnim 2 sec sry

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.4.2017 15:40 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni izbaci internal erore i neće da instalira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Probaj sve obrisati sa ddu i na novo instaliraj, jer imas najnoviji net framework? ako nemas instaliraj prvo njega pa onda drivere
15 godina

Ma error je do instalacije preko aadmin ovlasti.

Morao sam ić amdin cmd pa tamo pisati komande da runa preko admina,

sad radi kako spada.

Žalosno je da smo na to spali da moramo vrćati nešto što je dobro radili u nove drivere koji su smeće.

jakovp hvala za thumbs down, amd fanboy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni nije jasno di su nestale postavke clone display,u biti,vise nikako ne mogu spojiti komp i tv preko HDMI kabla,dok mi je monitor u isto vrijeme spojen preko VGA.

Prije sam mogao,sada nema šanse.

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Kod mene sve prek hdmi i sve ok, nemam vga da isprobam ima li razlike ali ne bi smjelo biti. U windows postavkama stisnem indentify i onda mogu sve, onda se može i prek AMD postavki.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
vrinho kaže...

Kod mene sve prek hdmi i sve ok, nemam vga da isprobam ima li razlike ali ne bi smjelo biti. U windows postavkama stisnem indentify i onda mogu sve, onda se može i prek AMD postavki.

Iako imam 17.4.1 ja te opcije nemam sve sto mogu napraviti to je da mi se na TV-u pojavi samo mali dio desktopa,ne vide se shortcuti.Nesta sam cak i uspio sprckati sa rezolucijom,ali onda naprimjer imam samo crnilo kada otvorim film u nekome od playera(u window modu mi i dalje u pozadini stoji desktop,samo je film crn).

Nesta sam citao na nekome od foruma i nek tamo je rekao da je to zbog Win 10 i da treba samo stisnuti jednu od F (zaboravio sam koju) tipki i to je zaista sljakalo jedno vrijeme,ali tada sam imao opciju clone i bilo je to prije godine dana XD!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
14 godina

Ne znam, nisam to koristio odavno već, samo sam danas isprobao zbog tvog posta. Nije mi ništa pokazivalo u AMD display postavkama sve dok u postavkama displaya od windows 10 nisam stisnuo identify i stavio dolje duplicate displays. Onda se pojavilo i u AMD postavkama sve.

Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice