- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolko ja skužio to je server ping, a ne tvoj, svoj vidiš kad uđeš u server, pa TAB, pa pod Latency/Ping
Nije velika razlika ni kad udjem ;)
Jel' prije radilo normalno te se odnedavno pogoršalo?
Pretpostavljam da znaš sve što treba napraviti, osnove, isključiti uTorrent, propustiti CS u firewallu...
Odi na http://www.speedtest.net/ i izmjeri,pa nam pošalji sliku mjerenja! Sretno :)
Na starom com. nije sam imo ovaj problem ali kada sam kupio novi ping je veliki.Ne pogasim sve to i uTorrent i MSN . . . Neki drugovi su mi govorili da skinem Game Booster ali nije pomogao.
Evo . ..
premala brzina interneta je sigurno razlog....
Nisam siguran u to.Jer preko puta moje kuce zivi moj drug koji takodje ima isti moj net ali on nema problema sa pingom.
Mozda on ima vecu brzinu na istom netu....
Kolika ti je brzina neta? Taj speedtest i nije uvijek pouzdan, znam po sebi, koliko ti skida max kad skidaš nešto direkt, pjesmu neku il nešt, ma može i sa torrenta sa dobrom S/L omjerom?
1024/128 kb/s valja to . . A ista je brzina i kod moga druga :)
Koji si web browser koristio prilikom mjerenja na speedtest-u?
Google chrome. . . E znate li kako se povecava fps? Posto meni je on 30-40 :S . Moj drug ima nvida graficku i preko nje napravi 100 fps i onda mu nije veliki ping ne laga...
Google chrome. . . E znate li kako se povecava fps? Posto meni je on 30-40 :S . Moj drug ima nvida graficku i preko nje napravi 100 fps i onda mu nije veliki ping ne laga...
@autor:
ping mozes poboljsat jedino promjenom neta, nema veze to sa fps.Mozda ti je wireless net , koji kurrccu nevalja , predji na ADSL.
za fps veci , imas upustvo kako se u opcijama za graficku iskljuci vsync , i njega moras iskljucit ako zelis veci fps .Udjes u igru i kucas:
fps_max 101
cl_weather 0
cl_shadows 0
Pokusaj prije nego ista uradis , uci u CS i kucati rateove :
cl_updaterate 30
cl_cmdrate 30
rate 25000
inace , najbolji rateovi su po 101 , al posto ti je net kaarinna koliko vidim , probaj sa ovim.
Ovako mozda neko spaja preko tog wirelessa...
Imam problem sa pingom . Sve moguce rate-ove samo probao,i nista ...
Laga mi mnogo,a inace mi dobro radi internet !
Igram na Rapidu,verovatno ste culi za taj server .
Ne znam sta da radim,pokusaj te da mi pomognete ... :P
http://www.speedtest.net/result/1767669321.png