Čitač kartica prestao raditi

poruka: 5
|
čitano: 1.265
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

imam havit card reader i prije par dana sam ga stavio na formatiranje i bas u tom trenutku je nestalo struje... sad ga u my ccomputeru uopće ne učitava, u devices i printers-u ga ima... dolje jos svijetli plavo znaci nebi trebao biti pokvaren? jel postoji kakva mogućnost da ga se vrati u život?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rest in pixels, imas srece da je samo to prsnulo a mozda je i kartica otisla probaj neku drugu!
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Čitač kartica prestao raditi
chaselol kaže...
Rest in pixels, imas srece da je samo to prsnulo a mozda je i kartica otisla probaj neku drugu!

RIP? nema popravka a? ne radi nijedna, probo drugu m2 i od fotica ne reagira

13 godina
neaktivan
Znas kako, kad nestane struje moze se desiti dosta toga :) Moj savjet ti je nabavi kakvo-takvo pomocno napajanje UPS ako imas s tim problema, a imas rece sto je citac kartica poprilicno jeftin danas :)

probaj ga na nekom drugom kompu isto....
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Čitač kartica prestao raditi
chaselol kaže...
Znas kako, kad nestane struje moze se desiti dosta toga :) Moj savjet ti je nabavi kakvo-takvo pomocno napajanje UPS ako imas s tim problema, a imas rece sto je citac kartica poprilicno jeftin danas :)

probaj ga na nekom drugom kompu isto....

ma nemam problema s tim, sad kad je bila ova ''oluja'' onda je nestalo par puta... inace mi grom sprzi komp uvijek... zasad je oko 5-6 puta sprzio 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice