BOOTMGR is missing

poruka: 69
|
čitano: 34.750
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: BOOTMGR is missing
exc 525 kaže...

iso. fajl je, przim preko mac-a, pa je mozda i u tome problem?

krivo sam pito. prek kojeg programa otvaras taj fajl i s kojim programom ga przis?

http://www.poweriso.com/download.htm

skini od tud poweriso za mac i probaj s njim sprzit

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 18:29 (Nocio).
17 godina

imam rijesenje za vase probleme a jednostavno je,meni je isto pisalo tu poruku bootmgr is missing a rijesio sam tako da sam zamjenio mjesta sata kablovima na maticnoj,znaci ako imas 2 harda samo zamjenis mjesta kablovima tamo gdi su spojeni na maticnoj,par puta mi je to pisalo pri ugradnji novog harda ili maticne i sl. i uvjek sam to tako rijesio,nadam se da ce i vama pomoci.

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

na laptopu mi je problem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

sada sam sprzio preko power dvd-a na laptopu koji ima vistu, i opet mi javlja istu grešku code 5

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

kako se sa power iso sprži da bude bootabilan?

možda sam krivo spržio

0 0 hvala 0
15 godina
BOOTMGR is missing

pa u visti jako jednostavno. skines trial program po imenu ultra iso, sprzis s njim, ubacis u lap i butas s cd-a

jesi siguran da ti je taj iso file boot-abilan??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

neznam jel butabilan, to mi je frend skinuo s torrenta

jel imate možda link na neki butabilan win 7 ultimate 32-bitni torrent?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

skinuo sam i ovaj ultra iso, pa kaže da nemoze prziti jer je trial version

0 0 hvala 0
15 godina
exc 525 kaže...

skinuo sam i ovaj ultra iso, pa kaže da nemoze prziti jer je trial version

-.- kad meni treba tak nesto, skinem trial i sprzim. a tebi nece??

14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

a nece, kaze da trial verzija samo do 300MB podrzava...

sada sam stavio skidati nove windowse, pa cu probati sa njima.. imam samo 3 prazna dvd-a jos za przenje...

0 0 hvala 0
15 godina
exc 525 kaže...

sada sam stavio skidati nove windowse, pa cu probati sa njima.. imam samo 3 prazna dvd-a jos za przenje...

pogledaj si pm

14 godina
protjeran
BOOTMGR is missing

kad budes instalira windows umisto brzoga formatiranja uradi ono complete,,za disk pa mi javi jel ok,,meni je tako uspilo ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Burn_n_Die kaže...

kad budes instalira windows umisto brzoga formatiranja uradi ono complete,,za disk pa mi javi jel ok,,meni je tako uspilo ;)

kolko se sjecam tog ima samo na instalaciji win xp. a on oce instalirat win 7 koja ima format (ni quick ni complete)

14 godina
neaktivan
Nocio kaže...
exc 525 kaže...

pogledaj si pm

hvala

14 godina
protjeran
Nocio kaže...
Burn_n_Die kaže...

kolko se sjecam tog ima samo na instalaciji win xp. a on oce instalirat win 7 koja ima format (ni quick ni complete)

nek ubaci xp,,i onda ga formatira i ponisti instalaciju xp,,,nakon formatiranja :)

14 godina
neaktivan
Burn_n_Die kaže...

ne treba mi formatiranje, trebam napraviti repair, jer mi je usao virus, te se nemoze vise upaliti comp, javlja bootmgr

14 godina
protjeran
BOOTMGR is missing

aj ti to provaj pa onda reci jel ide

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BOOTMGR is missing
krle kaže...
jesam... opet se pojavljuje bootmgr

U biosu moras postimati prioritete diskova... Znaci onaj na kojem su ti winsi mora biti prvo na listi diskova i namjesten za 2. boot

www,sobitza.com
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

sad sam snimio ponovno butabilne widowse sa ultra isom, i opet mi nece pokrece, code 5, bootmgr missing??

jel moze jos kakav problem biti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

rješeno, snimljeni novi windowsi, sve radi ponovno

0 0 hvala 0
15 godina
exc 525 kaže...

pa objasni postupak na koji si uspio rjesit problem s dvd-om il windowsima tj kak si uspio "natjerat" da se boot-aju

17 godina
exc 525 kaže...

ajd odlicno.

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

pa neznam, možda je bio problem u windowsima, sa ovom prvom verzijom sam snimao sa par programa i nikako pokrenuti... tada mi se skinula ova druga verzija, raspakirao iso u folderu u kojem se i nalazio iso, te stavio snimati iso file, nakon toga je pokrenulo... stavio na repair windows... tada mi se pojavio neki glupi program u windowsima... nakon toga sam skenirao sa avirom, našlo 2-3 greške, te sa malware bytsom i našlo još 2 trojana, sada je sve ok...

sada pokušavam doći do podataka na extrenom hardu...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

sminljeni novi windowsi na dvd medij, da nebi bilo zabune, na compu su mi ostali stari, samo sam repair napravio i sve je kao i prije....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

Dobar dan.Imam problem vezano za windowse.Uletio mi je virus i srusio windowse pa sam ubacio hard disk u drugi komp i formatirao ga pa sam formatiranjem i srusio windows(rijeć je o windows xp)i kada vratim hard u stari komp prikaze mi bootmgr is missing.Molio bih nekog stručnijeg za pomoć

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iskreno nisam te dobro shvatila, ali probaj ubaciti XP disk i odabrati repair opciju.

16 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

Pa jesi li instalirao drugi Windows?

a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
GigaGirl kaže...

Iskreno nisam te dobro shvatila, ali probaj ubaciti XP disk i odabrati repair opciju.

Repair disk na praznu particiju?{#} E,pameti moja.....

www.hrphotocontest.com
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Ne volim citirati samu sebe. Uglavnom TD-ovi na svaki post mi ne znače baš previše u životu {#}.

16 godina
BOOTMGR is missing

Ja kad "dobro ne shvatim" ne pišem. Ovdje korisnik želi bootati instalaciju windowsa koja više ne postoji a ti mu prepručuješ repair ili recovery konzolu,umjesto da nanovo instalira windowse...{#}

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice