BitTorrent nakon formatiranja

poruka: 6
|
čitano: 4.075
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

Korisitim najnoviju verziju bittorrenta. Zbog određenih problema sa svojim kompom, kao i sa os-om, prisilijen sam formatirati disk te na čistu instalirati win xp home.

Nakon čiste instalacije, ponovno moram skinuti sve programe koje sam imao do sada, uključujući i bittorrent. Znam da će bittorrent biti prazan.

Mene zanima, što će biti sa mojim torrentima, koji su skinuti? (imam ih 300 i nalaze se na externom disku).

Kako ih mogu ponovno, 300 gotovih torrenata, staviti ponovno u bittorrent program, da se mogu uploadati, kao do sada?

HVALA

0 0 hvala 0
17 godina

Jednostavno.

Tamo di si instalirao taj bittorrent ti treba postojati folder u kojem se nalaze svi torrent fileovi koje si skinuo (ovdje ne mislim na film, muziku ili nesto trece nego na onaj mali torrent file koji skidas da ti se pokrene download).

Znaci samo ih trebas kopirati na sigurno i kad budes ponovno instalirao bittorrent; u folder koji ti je sluzio za download torrenta (ovdje mislim na konkretne file-ove tipa muzika, filmovi itd..) trebas vratiti te skinute file-ove i jednostavno otvoris torrent file koji si kopirao prije na sigurno.

Pazi gdje ti se download folder nalazi i gdje ti je namjesten u bittorrentu.

Zatim ce ti u tom bittorrent ici hush check i kad skuzi da si ti skinuti file-ovi na 100% tj. vec skinuti pocinje ti upload.

0 0 hvala 2
15 godina
RE: BitTorrent nakon formatiranja
bighart kaže...

Pozdrav,

Korisitim najnoviju verziju bittorrenta. Zbog određenih problema sa svojim kompom, kao i sa os-om, prisilijen sam formatirati disk te na čistu instalirati win xp home.

Nakon čiste instalacije, ponovno moram skinuti sve programe koje sam imao do sada, uključujući i bittorrent. Znam da će bittorrent biti prazan.

Mene zanima, što će biti sa mojim torrentima, koji su skinuti? (imam ih 300 i nalaze se na externom disku).

Kako ih mogu ponovno, 300 gotovih torrenata, staviti ponovno u bittorrent program, da se mogu uploadati, kao do sada?

HVALA

Ako nisi promjenio putanju tj. mjesto gdje ti se spremaju torrent fileovi, nista od toga.....jer su 101% bili na "c" koji si formatirao.

Sta sada napraviti!? Nista. Od sada uvijek stavi da ti se torrent file downloada i ucitava sa neke druge particije, bilo koje samo da nije "c".

Mozda da probas sa nekim programom za vracanje podataka.....no nikada sa istima nisam imao srece. No, torrent fileovi su mali i moguce da ce ih vratiti nazad neostecene...nista te ne kosta probat....osim vremena i zivaca!

Sretno!

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
15 godina
neaktivan

Torrenti mi nikada nisu bili na c, već na f-eksterni hard disk.

15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Jednostavno.

Tamo di si instalirao taj bittorrent ti treba postojati folder u kojem se nalaze svi torrent fileovi koje si skinuo (ovdje ne mislim na film, muziku ili nesto trece nego na onaj mali torrent file koji skidas da ti se pokrene download).

Znaci samo ih trebas kopirati na sigurno i kad budes ponovno instalirao bittorrent; u folder koji ti je sluzio za download torrenta (ovdje mislim na konkretne file-ove tipa muzika, filmovi itd..) trebas vratiti te skinute file-ove i jednostavno otvoris torrent file koji si kopirao prije na sigurno.

Pazi gdje ti se download folder nalazi i gdje ti je namjesten u bittorrentu.

Zatim ce ti u tom bittorrent ici hush check i kad skuzi da si ti skinuti file-ovi na 100% tj. vec skinuti pocinje ti upload.

Hvala ti!

17 godina

Ma nema problema i drugi put!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice