E da pitam samo uvezi Bandicama .. ili FRAPSA nebitno ..da li je bitnije imati dobar procesor ili dobru graficku kako bi snimao da ti NE TRZA PUNO u igri kada snimas tj da ti FPS ostane velik da ne spada ..
ja imam E6600 3.06GH DUAL CORE ... a graficku HD6670 pa sam konto kupit graficku novu .. oce li mi biti veci FPS ako kupim graficku bolju naravno od ove sad sto imam ?
Bandicam pitanje
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.679
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovak,događa mi se problem,kada snimim video,znači,igra video cam i moj zvuk.Kada pustim snimljeno,zvuk igre se savršeno čuje ali moj glas jako slabo,kada pojačavam da čujem svoj glas,počme brujati u zvučniku.Šta stvara taj problem?
Kako si konfigurirao Bandicam ? Možeš priložiti screenshot postavki ?
Probaj smanjiti zvuk igre a povećati zvuk mikrofona ili probaj sa drugim. Ako problem opet bude postojao probaj OBS Multiplatform (imaš tut zakačen na audio i video alati forumu ).
Hvala Silwncer,tutorial ti je super kao i postavke,sve radi bez greške!
Drago mi je da sam pomogao :) Ako bude bilo problema npr. Audio to je njihov problem (ako je out of sync npr.).
Pozzz ljudi.Imam pitanje u vezi bandicama.Danas sam skinuo onu trial verziju koja moze do 10 min snimati.Iskreno to mi je sasvim dovoljno za sada,ali danas kad sam isao snimati DayZ gameplay,sve je uredno radilo,ali nije snimao u komadu odmah 10 min,nego u djelovima.Pa me zanima kako da namjestim da kada ja stisnem F12 za snimanje,da on snima svih 10min u komadu?