Avira se nece updejtat

poruka: 56
|
čitano: 11.105
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Avira se nece updejtat

Stvar je u update serverima od Avire, a ne u Aviri na tvom kompu. Kad se nece updejtirati to znaci da ceka na konekciju za server. Samo pokušaj par minuta kasnije i konektirat će se. Meni se to događa već mjesecima.

16 godina
protjeran
Avira se nece updejtat

meni nece jos od jucer a probavam stalno..idem na nekaj drugo dok se taj update ne rjesi

:D be happy i da treba delat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Avira se nece updejtat

Mene je Avira mucila tako sa update-om prije mjesec dana.Trpio 7 dana,sve pokusao i dao joj pedalu.

Meni takav AV ne treba ma koliko je hvalili.

Do njih moze bit 7 dana,pa i po mjeseca,ali mjesec dana i vise nema smisla,stoga nema sta raditi takav softver na mom racunalu.

Mada kad mi se sve ovo izdesavalo sa Avirom i kad nisam nasao rjesenje da imam redovan UP. bar 1x u danu,pomislio sam da traze lovu nama koji smo na free verziji.Pa ne znaju na koji nacin.Jos ja preporucavao ljudima Aviru,i par njih je maklo tadasnje AV-e i instalirali Aviru.Za mjesec dana me zovu i kazu sta je sa ovim tvojim najboljim antivirusom.A sta ljudima da kazem kad i sam imam isti problem.Sutradan sam gospodju aviru nogirao iz sistema i vise ona nece uci u njega.

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
niko_vazan kaže...

Mene je Avira mucila tako sa update-om prije mjesec dana.Trpio 7 dana,sve pokusao i dao joj pedalu.

Do njih moze bit 7 dana,pa i po mjeseca,ali mjesec dana i vise nema smisla,stoga nema sta raditi takav softver na mom racunalu.

Mada kad mi se sve ovo izdesavalo sa Avirom i kad nisam nasao rjesenje da imam redovan UP. bar 1x u danu,pomislio sam da traze lovu nama koji smo na free verziji.Pa ne znaju na koji nacin.Jos ja preporucavao ljudima Aviru,i par njih je maklo tadasnje AV-e i instalirali Aviru.Za mjesec dana me zovu i kazu sta je sa ovim tvojim najboljim antivirusom.A sta ljudima da kazem kad i sam imam isti problem.Sutradan sam gospodju aviru nogirao iz sistema i vise ona nece uci u njega.

imas koji drugi za preporuciti

fala

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
niko_vazan kaže...

imas koji drugi za preporuciti

fala

2god sam imao avast!Nikad niti jedan drugi,odlucim tada (2007 god.) da skeniram nekim drugim av-om,jer mi je cudno bilo da je sve bas toliko u redu.Instaliram trial KAV apdejtujem ga,skeniram komplet HDD i rezultat je bio - Clear.Za tjedan dana sam vratio avast! jer KAV puno "prekopava"HDD i net,sto je korisno za one koji se cesto setaju sumnjivim lokacijama.Meni je dovoljna zastita avast! jer prije reakcije av-a,razmisljam kako da do nje ne dodje.Mogao bi i bez AV-a surfati,ne bi se bojao jer imam original OS,dobar firewall i dovoljno pameti da znam gdje ne klikati.
Sretno!
 ;)

Ne moze to bez kabla
17 godina
niko_vazan kaže...

To nije nikakav problem ak zapne Update kod Avire zamisli problema to se dogodi. Cemu panika uopce napravis Manual Update i to je to skines prvo IVDF s ove stranice i nakon toga otvoris Aviru pa na Update gore pa Manual Update pronađes taj IVDF i otvoris ga i ostalo sve ide automatski stvar je rijesena i nema frke!Cool

http://www.avira.com/en/support/vdf_update.html

16 godina
protjeran

2god sam imao avast!Nikad niti jedan drugi,odlucim tada (2007 god.) da skeniram nekim drugim av-om,jer mi je cudno bilo da je sve bas toliko u redu.Instaliram trial KAV apdejtujem ga,skeniram komplet HDD i rezultat je bio - Clear.Za tjedan dana sam vratio avast! jer KAV puno "prekopava"HDD i net,sto je korisno za one koji se cesto setaju sumnjivim lokacijama.Meni je dovoljna zastita avast! jer prije reakcije av-a,razmisljam kako da do nje ne dodje.Mogao bi i bez AV-a surfati,ne bi se bojao jer imam original OS,dobar firewall i dovoljno pameti da znam gdje ne klikati.
Sretno!
 ;)

e ja ti se bas motam po takvim stranicama (hakiranje i slicno) i onda naravno nema druge pomoci neg reinstal...zasada sam cist...znaci kazes avast i neki atispyware(koji??)

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 0:56 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
niko_vazan kaže...

To nije nikakav problem ak zapne Update kod Avire zamisli problema to se dogodi. Cemu panika uopce napravis Manual Update i to je to skines prvo IVDF s ove stranice i nakon toga otvoris Aviru pa na Update gore pa Manual Update pronađes taj IVDF i otvoris ga i ostalo sve ide automatski stvar je rijesena i nema frke!

Nista nije problem,ima AV-a koji to obavaljaju kako i treba.Ne zivim u 80 im.

Hocu dok se istusiram da imam apdejtan AV da kliknem i citam mailove,a ne da se zezam oko kojekakvih manulanih update-a po avirinim stranicama.

Ima manulna opcija na ikoni avire,ali kad kliknem kao da skidam film The longest day,a ne definiciju av-a od stotinjak KB.

Ne moze to bez kabla
16 godina
protjeran
Avira se nece updejtat

cito sam da ni avira ni avast nisu nesto za spyware(misli se ne free edicije)

Adware and SpywareWhen it came to adware and spyware, none of the free scanners peformed well. The best of the worst was AVAST, which removed 33% of the active components of the adware and spyware installed to our test system. AntiVir PersonalEdition Classic removed 5% and AVG removed none. (Paid versions of these same products proved more capable thus a low score for the free products has no bearing on their paid counterparts).

pa bi onda bilo dobro imati jos nesto 

moze preporuka 

(ispricavam se za offtopic)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 1:15 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

..znaci kazes avast i neki atispyware(koji??)

koliko vidim ima antispyware zaštitu..
http://www.avast.com/eng/avast_4_home.html
uz to samo malwarebytes free za povremeno skeniranje,i to je to..

16 godina
protjeran
Avira se nece updejtat

ima tko mozda bit defender 2010?ako on sta valja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

cito sam da ni avira ni avast nisu nesto za spyware(misli se ne free edicije)

Adware and SpywareWhen it came to adware and spyware, none of the free scanners peformed well. The best of the worst was AVAST, which removed 33% of the active components of the adware and spyware installed to our test system. AntiVir PersonalEdition Classic removed 5% and AVG removed none. (Paid versions of these same products proved more capable thus a low score for the free products has no bearing on their paid counterparts).

pa bi onda bilo dobro imati jos nesto 

moze preporuka 

(ispricavam se za offtopic)

Kao prvo danas uopce vise nema obicnh klasicnih antivirusa vec su to sve Realtime Malware skeneri, a pod Malware se racunaju Virusi, Trojanci, Crvi , Rotkiti i Adware te Spyware. Avira Free ima sve to ukljuceno u sebi da i to od nove verzije 9 koja je izasla u 4 mjesecu ove godine.Cool

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Kao prvo danas uopce vise nema obicnh klasicnih antivirusa vec su to sve Realtime Malware skeneri, a pod Malware se racunaju Virusi, Trojanci, Crvi , Rotkiti i Adware te Spyware. Avira Free ima sve to ukljuceno u sebi da i to od nove verzije 9 koja je izasla u 4 mjesecu ove godine.Cool

..ma jasno,većina je zadovoljna s avirom,jedino ti apdejti malo zbunjuju..
..kakvo je tvoje mišljenje o tom avastu?

16 godina
neaktivan
Avira se nece updejtat

Šta ako se Avira ne koristi u isključivo privatne svrhe?! Šta ako se update 20-tak računala s iste IP adrese?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Avira se nece updejtat

Kao što mnogi kolege kažu, pukla i meni ljubav sa Avirom.Vratim se ja dobrom ,starom,dosadnom, sporom ali temeljitom Avastu. Radi k`o vurica. Odmah pronađe jednog trojanca i to vrlo starog, kojeg Avira ne "skuži". That`all folks!Smijeh Inaće, umjesto raznih "defendera" i sl-Anti malw.programa i to besplatnih, po mojem iskustvu je naj, naj-SUPERAntiSpyware. Riješio me i najdosadnijih "buba" lao što su Windrop i sl koji se uvukli u "sistem 32" i nijedan antivirusni i anti...ga ne migaše likvidirati.Bili su tu i ostali smetlari s extenzijom.drp.Više ih nema!

poletarac u duši i još sasvim zelen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Šta ako se Avira ne koristi u isključivo privatne svrhe?! Šta ako se update 20-tak računala s iste IP adrese?!

Ovo zanima i mene, imam 2 računala (desktop i laptop) koja su spojena u wireless mreži, i na internet se spajaju preko Dlinkovog rutera (nemam pojma trenutno koji), uglavnom, na laptopu mi ne radi update, dok na desktop računalu da, jel to možda zbog toga što imaju isti IP ili...?

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
16 godina
neaktivan
Avira se nece updejtat

Izgleda da imaju nekakvih problema, meni se već dva dana ne updejta. 

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Avira se nece updejtat

ne volim sam sebe citirat ali... :)

r420r kaže...

izbace se nekoliko puta dnevno update za aviru.

sad su par dana bili serveri zaguseni. ako netko ima problema i ne moze cekat update moze napraviti rucno.

link: http://www.avira.com/en/support/vdf_update.html

treba kliknuti na "Download IVDF (Unicode)" i nakon toga pokrenuti manual update (slika).

link: http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/avira-9-iskustva/20028.aspx?page=3&jumpto=539565&sort=asc&view=flat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Avira se nece updejtat

Zanimljivo, nisam znao da postoji i ta mogućnost. Isprobao, radi :D. Jedino mi je malo čudno što je veličina downloada nekih 30 mb, al bitno je da je sve u redu.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Avira se nece updejtat

...ima li avira mogućnost da se skine update na jednom i instalira offline na drugom kompu ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Avira se nece updejtat

Može.Skineš update-ideš Update-Manual update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
r420r kaže...

izbace se nekoliko puta dnevno update za aviru.

sad su par dana bili serveri zaguseni. ako netko ima problema i ne moze cekat update moze napraviti rucno.

link: http://www.avira.com/en/support/vdf_update.html

Evo ti kolega iznad napisao. Skines ovaj update i onda prebacis gdje hoces i napravis manual update

A.D.
16 godina
Avira se nece updejtat

...pls neki link za skudanje upadtea...tražim ali uzalud

0 0 hvala 0
16 godina
tintin kaže...

...pls neki link za skudanje upadtea...tražim ali uzalud

pa samo post iznad tvoga se u citatu nalazi link http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-yell.gif

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
Avira se nece updejtat

...hvala i sorry

0 0 hvala 0
17 godina
Avira se nece updejtat

nisam imao tih problema kroz navedene periode.

svakog dana se updejta. što ja vidim..minimalno 7 puta tpkom dana.

možda zato jer koristim kupljeni premium za 20 € Namigiva

naravno da se free i premium juzeri ne kače na iste update servere.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice