Aero zeza i gasi se nakon reboota

poruka: 11
|
čitano: 1.446
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ok dobio komp na popravak sve konponente nove osim grafe dijelovi su sljedeci
gpu amd 6850 od gigabyta

mbo: asrock 970 pro 3
psu LC 550W
vodeno hladenje od crossaira
cpu: amd quad fx 4130

ram: 2x4gb ddr3 neznam koja je nemogu je iscupat radi vodenog hladenja po cpu-z radi trenutno na 2137mhz

svi naponi dobri temperature sve dobre problem je sta samo odjednom se ugasi aero

ili aero radi restarta se komp pa ne radi il 4 restarta radi poslje 4 se opet ugasi aero
svi driveri zadnji instalirani sve kako treba cisti windowsi
probo sam cak svoju 5570 stavit unutra i isti problem aero se ugasi nakon par puta sta sam restarto komp
dali je ko imo takav slucaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Run -> services.msc -> Pronađi Desktop Windows Manager i pogledaj je li uključen i postavljen na Automatic, ako nije postavi ga. -> Pogledaj servis Themes je li aktiviran i postavljen da se pokreće automatski, ako nije i njega postavi.

Task Manager -> Pogledaj radi li proces dwm.exe

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 21:26 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znaci oba dva su automatski stavljeni i oba dva aktivirana
proces dwm nemogu nac probo ga run ali nece ga nit run-at
probo sam device windows manager stopirat i ponovo pokrenut i dok dode na pola proradi tema na sekundu i onda opet ugasi aero :/
nisam normalan vise isti windowsi instalirani na 10 razlicitih kompova i nikad problema. svi driveri sa offical stranice od amd 14.4 probo i starije isti vrag

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo mi je čudno što ne možeš pronaći dwm.exe. Jesi li pokušao kliknuti na gumb "Show processes from all users"?

Pojavljuje ti se tekst prikazan na slici ispod kada uđeš u Personalization?

Ako da, klikni na to i pusti da ti troubleshooter pronađe problem (pokreni ga kada budeš imao probleme sa Aerom).

I dalje ništa? Pokreni Microsoft Fixit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

upaljeno je show proces from all users
pokrenuo sam onaj tool za fix i kaze da moja video kartica ne podrzava aero hahaha
a da onaj fix sta imam kao sta si stavio na slici kliknem i ne desi se nista kaze nemoze pronac probleme -.-

cudno mi je sta i sa mojom grafickom isto se desava a kod mene radi grafa ko sat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Start -> "cmd.exe" (bez navodnika) -> Desni klik "Run as Administrator" -> Upiši sfc /scannow

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok vrti mi btw ne moras tocno objasnjavat sa navodnicima i to upoznat sam jako dobar sa cmd i run-om
i hvala sta se trudis javim sta izbaci nakon sta zavrsi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To ja tako iz navike. {#}

Ažuriraš li Windowse preko Windows Updatea?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

didnt findy any violations :/

trenutno se ne azuriraju
ali dosad nikad bas nikad nisam imo problema sa tim windowsima znaci uvijek iste instaliram jedino na ovom setupu zezaju
da nije mozda radi uefi-a
gledam da mu stavim windows 8.1 jer je maticna ready za njega pa da vidim dali ce onda radit iste probleme

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 22:57 (Lacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovaj problem sa Aerom mi je poznat. Prošle godine je izašao neki Update koji je zeznuo stvari i za većinu grafičkih kartica govorio da one ne podržavaju Aero ali ne mogu se sjetiti koji. Probaj instalirati Windows 8.1 pa vidi hoće li ti se događati isti problem ali ja mislim da neće. Pitaj Boga, možda je nešto unutar samih Windowsa zeznuto.

Sretno sa riješavanjem problema.

Ako što zatrebaš, tu sam.

LP.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala ti na pomoci imam vec skinut 8.1 imam ja kolekciju sebi i sa driverima i sa winsima haha jer sam redovit serviser :)
samo iskreno nikad do sad nisam naletio na ovaj problem
draze mi je kad je zgoren senzor od cpu za temperaturu pa gasi plocu a u biosu nema za gasenje nego ovo haha onako samo prelemim senzor :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice