Zamunda
- poruka: 342
- |
- čitano: 221.163
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
To više neradi :) imal šta novo?
To više neradi :) imal šta novo?
Pogledaj stranicu prije.
Kao proxy unesi tehif.eu i možeš na Zamundinu stranicu.
iz nekog čudnog razloga ne radi mi ni jedan proxy od nabedenih u torrentu, pa ako neko moze stavit neki novi koji valja...
eo, skida... puno hvala
EDIT: LOL, ponovo mi crklo no naso sam novi proxy server: 193.68.154.199 P:80
Evo jedan update vezan uz Zamundu... nije lijepa vijest
kako natjerati zamundu da radi i upload??
imam jedan problem jel moze neko da mi pomogne
ja imam koblovski internet i ne mogu da se konektujem na www.zamunda.net
a moj drug ima adesel i moze da se konektuje u cemu je tu problem
DOBRO MOZE LI NEKO DA MI POMOGNE
Kaj nitko ne zna odgovor na moje pitanje:
Dakle, s zamunde mi skida sve na full brzini ali upload jedva da radi...
sad sam već s 2.00 ratinga pao na 0.71 samo zato jer skidam, a ništa mi se ne uploada!!
??
Ukratko da te razveselim nisi jedini...Tvoj rating bi rado mijenjao sa mojim, ja sam ti na 0.88, tj. upload 170gb a download 1.90tb. Dakle iz prikazanog se ne moraš sekirat jer ja sam vjerojatno blizu bana, iako sumnjam jer sam negdi pročito da im je bitno da ne odeš ispod 0.5 ratio. Dakle još imam fore
imam problem ne mogu da se konektujem na zamundu,jel moze neko da mi pomogne
Ukratko da te razveselim nisi jedini...Tvoj rating bi rado mijenjao sa mojim, ja sam ti na 0.88, tj. upload 170gb a download 1.90tb. Dakle iz prikazanog se ne moraš sekirat jer ja sam vjerojatno blizu bana, iako sumnjam jer sam negdi pročito da im je bitno da ne odeš ispod 0.5 ratio. Dakle još imam fore
Kako kada ja imam ratio od 0.142
kaj se mućite sa Zamundom kad ima boljih treckera
ma sa zamunde sve sto sam ikad skinio radilo je uvijek i najdraza mi je stranica:)
ratio mi je oko 2.upload 4 tb download oko 2 ipol:)
ratio nemorate drzati necete popusit ban.oni netreaze da drzite ratio:)
hej evo ja na zamundu mogu ići normalno bez proxya, ali nemogu ništa skidati s nje preko mikrotorenta ima neko riješenje ili neki proxy koji radi??
ovaj radi proxi:
tehif.eu
port 3128
Ne radi vise taj proxy...Ivo pomagaj :)
...sto se ratia tice nema to kod njih veze...uplodao sam samo oko 400 GB, a skinuo...hm...LOL
oce ti banat acc mom frendu su zato sto nije nis uplodo, ako ima ko problema sa uplodom javi te se na prinko18@hotmail.com i ja cu vam rec kak ta si slozite upload ,metno bi tu ali sam jednom vec metno pa su izbrisali post.
evo proxy 92.247.12.242:8080
evo proxy 92.247.12.242:8080
Jupi....ne radi...
lol radio je prije par sati
meni nikako neće na zamundu .. probo sam preko proxy stranice koja je tu navedena ali ne ide.. zna neko nešta što pomaže?
meni nikako neće na zamundu .. probo sam preko proxy stranice koja je tu navedena ali ne ide.. zna neko nešta što pomaže?
Cekaj da nadjemo novi proxy...sad ce to Ivo :)
Ma to CARE radi perfektno a skida najvećom brzinom...
Varanje ostavi za negdje drugdje!
i opet neče da skida neznam zašto??