Eo ovako,uzeo sam hr duo paket u iskona 10 gb,dosla mi je sva oprema i spojio sam sve kao treba.E sada problem je sta se ne mogu spojit na wireless,laptop nadje mrezu ali ne moze se spojit na nju.Zvao sam tamo tehnicare u iskonu a ni oni nemaju pojma u cemu je problem,nesto smo pokusavali ali nista,a zicno radi.inace router je Siemens Gigaset SX-763
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
reci neka ti pošalju tehničara da to sredi ako je besplatno.Ako se plaća neka astronomska cifra steraj ih u ku*ac.A za početak reci koji OS vrtiš.
WLAN ti je kao default podešen na isključeno...
Otvori IE (ili neki drugi preglednik) i upisi 192.168.1.1 (nezz oce radit na iskonu) al uglavnom
probaj nac WLAN i negdje Enable ili tomu slicno..
ako vidis bezicnu mrezu znaci da postoji i da je WLAN omogucen na routeru, ako ne mozes se spojiti znaci da router ima ukljuceno neko filtriranje , moguce da je ukljucen mac filter, opet je rjesenje da se spojis an router 192.168.1.1 i pregledas postavke wlan mreze, da li je pod security postavljeno sta od filtera ili wep ili wpa kljuc ili nesto slicno sto ne dozvoljava da se svako spoji.
Vrtim XP,ulazio sam na ip od routera i bio sam mako wep kwy ali opet isto i kad ga treba upisivat i kad ne treba isto,krene se povezivat ali nista,samo se ono vrtikao da povezuje,a wlan ukljucujem preko telefona,upisem *52#.