WLAN help

poruka: 5
|
čitano: 1.686
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
nece na wireless

Eo ovako,uzeo sam hr duo paket u iskona 10 gb,dosla mi je sva oprema i spojio sam sve kao treba.E sada problem je sta se ne mogu spojit na wireless,laptop nadje mrezu ali ne moze se spojit na nju.Zvao sam tamo tehnicare u iskonu a ni oni nemaju pojma u cemu je problem,nesto smo pokusavali ali nista,a zicno radi.inace router je Siemens Gigaset SX-763

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
WLAN help

reci neka ti pošalju tehničara da to sredi ako je besplatno.Ako se plaća neka astronomska cifra steraj ih u ku*ac.A za početak reci koji OS vrtiš.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
WLAN help

WLAN ti je kao default podešen na isključeno...

Otvori IE (ili neki drugi preglednik) i upisi 192.168.1.1 (nezz oce radit na iskonu) al uglavnom

probaj nac WLAN i negdje Enable ili tomu slicno..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WLAN help

ako vidis bezicnu mrezu znaci da postoji i da je WLAN omogucen na routeru, ako ne mozes se spojiti znaci da router ima ukljuceno neko filtriranje , moguce da je ukljucen mac filter, opet je rjesenje da se spojis an router 192.168.1.1 i pregledas postavke wlan mreze, da li je pod security postavljeno sta od filtera ili wep ili wpa kljuc ili nesto slicno sto ne dozvoljava da se svako spoji.

0 0 hvala 0
16 godina
WLAN help

Vrtim XP,ulazio sam na ip od routera i bio sam mako wep kwy ali opet isto i kad ga treba upisivat i kad ne treba isto,krene se povezivat ali nista,samo se ono vrtikao da povezuje,a wlan ukljucujem preko telefona,upisem *52#.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice