dakle, imam jedno glupo pitanje. moje računalo koje jeu radnoj sbi spojeno je kabelom sa ruterom koji je u hodniku. u zadnje vrijeme mi internet malo "šteka" pa me zanima jeli se (neznam kako bi to drugčije objasnio) veza sa kabela rebacila na wireless. dakle jeli se možda dogodilo da sam spojen na ruter wirelessom a ne kabelom. kabel je normalno uštekan u komp. evo slika koja kaže "gdje" tj kako sam spojem, ali bš se ne kužim u te stvari :( pa možete li mi reći odgovor. HVALA!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne znam za tebe ali ja na ovoj slici ne vidim nista :P
Screenshot ti nevalja..Koji router, koji provider?
Trebao bi znati kako ti je spojen komp, a ako hoces vidjet tko ti se kaci, udji u postavke routera, i vidi na statusu..
moje računalo koje jeu radnoj sbi spojeno je kabelom sa ruterom koji je u hodniku. u zadnje vrijeme mi internet malo "šteka" pa me zanima jeli se (neznam kako bi to drugčije objasnio) veza sa kabela rebacila na wireless. dakle jeli se možda dogodilo da sam spojen na ruter wirelessom a ne kabelom.
Ne može se sam spojiti na wireless (ako ti nisi) Imaš li uopće wifi karticu/adapter u pc-u?
evo stavio sam sliku koja valjda radi
ne mozes se spojiti wireles ako nemas nikakav adapter ili PCI karticu za spajanje na wireles mrezu... a iz onog prvog screenshota bi rekao da nisi spojen wireles jer bi ona ikonica dolje drukcije izgledala
ok. imam mrežnu karticu neku
ok. imam mrežnu karticu neku
ma ne. ti si špojen žićano, ali ako je router wireles onda ti možda netko koristi isto mrežu, možda.
ne znam tocno koji je tvoj problem jer si dao premalo podataka,ali i meni se desava isto..cisco router neki ,ali wirelles mi je 100 posto iskljucen i on se zadnja 3,4 dana sam od sebe resetira svako 10 tak minuta,nekad pola sata nekad sata,nema intervala ,kabeli su ok ,mislim jer ostavio sam torrent da skida neki i vratim se a on off...sam od sebe se router resetira..naravno bnet je famozni provider koji opet ide sa brzinom od 2 nasuprot deklarirnoj 10 ,i onda kad mi neko kaze t com smece..sa t comom nikad nisam imao nijedan problem,a sa ovim svako malo...zato sam i iskljucio wirelles i sad zicno spojen router sam se resetira..vise ni bf 3 ne mogu igrat.....