Wireless disconnecting/reconnecting

poruka: 12
|
čitano: 3.629
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo vako iman jedan problem s wirelessom... Moja wireless veze cini se sama od sebe discnonecta onda se opet connecta. To traje mozda nekih 2sec, al takom cilog dana tako je 1000 puta non-stop spajanje/odspajanje samo od sebe. Zna li neko do cega bi to moglo bit?

Koristin win xp sp3, internet je maxadsl i spajam se preko wireless usb-a EDIMAX EW-7711UMn, driveri od mreze su update.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Wireless disconnecting/reconnecting

probaj preko kabla spojiti na net, pa vidi dali ti puca veza, jer moze lako biti da je t-šrotex u pitanju (vlastita iskustva), ako ti se ponavlja sve isto, onda je do toga! :)

R@$h0@YeaH
15 godina

Imao sam isti problem.Probaj antenu od rutera usmjeriti u drugom smijeru,meni je to rijesilo problem, sada kao da sam povezan zicom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@ Rasho

Mogu ja spojit kabel, radi onda sa njim bez problema, samo sta sad nemogu koristit kabel, jel izmedu routera i komp djela nas 2 prostorije i hodnik, sad je to komplikacija provlacit kabel kroz pola kuce.

A preko laptopa san isto spojen na svoju mrezu, wireless od laptopa radi uredno samo me na komp iman ovaj problem.

@vombat

Pokusa sam, vrtit ka na razne strane opet dolazi na isto.

Jel ima ikakve veze posto imam sp3. Jel moze do njega sta bit?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skidz kaže...

Evo vako iman jedan problem s wirelessom... Moja wireless veze cini se sama od sebe discnonecta onda se opet connecta. To traje mozda nekih 2sec, al takom cilog dana tako je 1000 puta non-stop spajanje/odspajanje samo od sebe. Zna li neko do cega bi to moglo bit?

Koristin win xp sp3, internet je maxadsl i spajam se preko wireless usb-a EDIMAX EW-7711UMn, driveri od mreze su update.

U ovome je problem. USB je krajnje rjesenje ako nista drugo ne moze. Ako je desktop onda uzmi PCI karticu a ako je lap onda pcmci ili koja vec ide u lap. Sa USB go...a samo zajeb....a. Grije se, gubi vezu i sl. Ili ako vec zelis USB onda uzmi ovo http://www.tp-link.com/products/productList.asp?class=wlan#s5

To je jedino pristojno USB rjesenje za koje ja znam i koje sam probao.

:)
14 godina
neaktivan

Vjerovatno ti je do rutera. Probaj ga isključiti pa uključiti (ako imaš od t-coma siemens onda na poleđini imaš tipku za to). Sigurni ti i piše u Edimaxovom izborniku da ima malu brzinu konekcije u trenutku kad je spojen.

salary desire.... 3 million dollars.... cash
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz ekipa, i meni se ovaj problem desava na frendovom kompu. Naime na wireless router se ne mogu spojiti sa kompom koji ima usb wireless, dok ipad se uredno spoji bez problema, taj usb wireless probam kod drugog frenda i radi bez problema na tom kompu (jer sam ga nosio do frenda pjeske, a on zivi na udaljenosti od jedno 500m {#} )i isto tako radi na njegovom. Njegov wireless je u istoj sobi i radi, dok je kod ovoga drugog daljina cca 10m. E sad neznam u cemu je problem driveri ok,a to cudo je prije radilo, sad sta mu bi neznam, jednostavno nemoze pokupiti ip, i ostale postavke.

Ima li ko rijesenje? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Generalno usb wireless je s....e. stavi pci karticu i stavi fiksne ip adrese.
14 godina
neaktivan

ok probam. Tnx

14 godina
neaktivan

pozdrav svima!imam mali problemcic sa spajanjem na internet tj.wireless!kada upisem security key normalno se spoji na internet,signal je odlican,pise da je spojen,ali ne mogu nista s njim....na znaku wirelessa mi je trokutic sa usklicnikom....MOLIM ZA POMOC :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dns serveri? daj detaljnije opisi sta i kako ti je podeseno.

14 godina
neaktivan

UUUUHH....NE KUZIM SE BAS U TO!!!UGL.KAD ODEM NA STATUS TE MREZE PISE MI DA IPv4 CONECTIVITY NEMA PRISTUP INTERNETU...TAKO PISE I ZA IPv6.....A MEDIA STATE JE ENABLED....SIGNAL JE ODLICAN..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice