Wi-fi na iphone-problem

poruka: 67
|
čitano: 10.925
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Wi-fi na iphone-problem

sa routerom si dobio nekakvu T-Comovu knjižicu, i tamo ti poše username i password, ali mislim da ako nisi mjenjao mora biti

name:user
pass:0000

0 0 hvala 2
15 godina
protjeran
Wi-fi na iphone-problem

kreso je rekao da trebam provjeriti jeli mac filtriran(tako nesto),gdje da provjerim?

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wi-fi na iphone-problem

pokusaj prvo ici na Home network, pa WLAN i onda Configure pa vidi koji ti je pass za wireless

0 0 hvala 0
15 godina
Wi-fi na iphone-problem

Evo ti manual od tvog Thomsona na 22 stranici ti je uređivanje WLAN-a

Link

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Wi-fi na iphone-problem

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 0:08 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Wi-fi na iphone-problem

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 0:09 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Wi-fi na iphone-problem

gdje sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wi-fi na iphone-problem
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 0:09 (Dr.Malenica).

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Wi-fi na iphone-problem

sve je u redu,zna sam sifru i sto sad

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wi-fi na iphone-problem

Sad na iphonu, zbriši konkeciju staru, nek ti nađe ponovo OBITELJ TEPIC, i kad te pita password upisi tu koja ti je u routeru, i naravno mora bit DHCP

Znači ovak bi ti trebalo bit

192.168.x.x

255.255.255.0

192.168.1.1

192.168.1.1

aj daj SS od iphona, pod Wi-Fi

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 0:21 (Flying Dutchman).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Wi-fi na iphone-problem

ljudi za veceras odustajem,idem lec

ispod su slike od spojenih uredaja

popis spojenih uredaja popis spojenih uredaja
moj iphone moj iphone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wi-fi na iphone-problem

ako znas lozinku za mrezu onda ne bi trebalo biti problema, ne znam gdje je problem.

meni iphone nadje mrezu i pita hocu li se spojiti, odaberem, upisem tu lozinku i to je to.

pokusaj ici na settings-- Wi-Fi, onda stisni strelicu za uci u postavke mreze (prva slika s iphonea sto si stavio) i idi na zaboravi mrezu.

onda ides nazad, gdje pise izaberite mrezu i kliknes na ime mreze (obitelj tepic) ne na strelicu i treba te traziti lozinku. prepises tu lozinku koju si vidio u postavkama modema i to je to

1 0 hvala 2
15 godina
protjeran
RE: Wi-fi na iphone-problem
Dr.Malenica kaže...

ako znas lozinku za mrezu onda ne bi trebalo biti problema, ne znam gdje je problem.

meni iphone nadje mrezu i pita hocu li se spojiti, odaberem, upisem tu lozinku i to je to.

pokusaj ici na settings-- Wi-Fi, onda stisni strelicu za uci u postavke mreze (prva slika s iphonea sto si stavio) i idi na zaboravi mrezu.

onda ides nazad, gdje pise izaberite mrezu i kliknes na ime mreze (obitelj tepic) ne na strelicu i treba te traziti lozinku. prepises tu lozinku koju si vidio u postavkama modema i to je to

ma i to sam radia ali ne pomaze

17 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

Sad na iphonu, zbriši konkeciju staru, nek ti nađe ponovo OBITELJ TEPIC, i kad te pita password upisi tu koja ti je u routeru, i naravno mora bit DHCP

192.168.x.x

255.255.255.0

192.168.1.1

192.168.1.1

ne moze biti 192.168.x.x vec 192.168.1.x

:)
15 godina
Toni93 kaže...
Dr.Malenica kaže...

ma i to sam radia ali ne pomaze

Ajde napravi screenshot od Wi-Fi mreže na iphonu, pa pošalji ovdje, tamo gdje ti dodjeli IP adresu, izgleda da ti dodjeljuje divlju adresu tipa 169.214.x.x

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
protjeran
Flying Dutchman kaže...

192.168.x.x

255.255.255.0

192.168.1.1

192.168.1.1

imas u prvom postu ss

tako sam ja i upisa ali pod router mi ne da da upisem(ne znam zasto),prije je radilo dobro bez problema.

15 godina
protjeran
Wi-fi na iphone-problem

evo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ajde probaj ovo napravit unesi mu statičnu IP adresu

192.168.1.60

255.255.255.0

192.168.1.1

192.168.1.1

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
17 godina
neaktivan

klikni desno na static pa upisi ove gore parametre gdje ti je x broj od 2 do 254 po tvom izboru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 12:01 (logic).
15 godina
protjeran
Wi-fi na iphone-problem

sad mi radi.upisao sam sve sto ste rekli pod tab "static" jer mi na ostale ne da.ne znam jeli ovo slucajno sad radi jer je vako bilo i u petak, radilo je par minuta i onda opet nista.hvala svima na pomoci,ako ne bude radilo kasnije javim vam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo znaj da ces sada imati problem u mrezama koje su drugacije podesene. Ako ti negdje ne bude radilo onda prebaci na dhcp i radit ce ti a kad si kuci onda vrati na static ili u svom routeru ukljuci dhcp.

15 godina
Wi-fi na iphone-problem

Ne bi trebalo bi problema, jer ti je static sad uključen samo za tvoju mrežu, na ostale Wi-Fi mreže koje nađeš će ti se spojit na DHCP

@logic, a gle meni na taj princip radi

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 12:21 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Siguran si u to? Ip adrese se vezu za mreznu kartu a ne mrezu. Staticke adrese su sada podesena za njegov mob a ne njegovu mrezu.

Btw nesto ce gadno se desiti jer logic daje savjete za iphone ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 12:19 (logic).
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Btw nesto ce gadno se desiti jer logic daje savjete za iphone ;)

He, he, kralj si !

Don't ask what you can do for your country, ask what your country can do for you
17 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

Ne bi trebalo bi problema, jer ti je static sad uključen samo za tvoju mrežu, na ostale Wi-Fi mreže koje nađeš će ti se spojit na DHCP

@logic, a gle meni na taj princip radi

Siguran si da radi? Mozda si samo imao srece da si uvijek u mrezi kojoj je default gateway isti tj provider je isti. Isprobaj tako sto ces podesiti static ip i povezi se i onda promijeni ip adresu od router i ukljuci dhcp ap vidi hoce li raditi.

15 godina

Znaš kak se kaže, ne diraj ono što radi ;)

17 godina
neaktivan

Pa ok. Ionako nebitno.

15 godina
protjeran
Wi-fi na iphone-problem

nakon sta sam napravio ovo sta ste mi rekli sestra na laptopu vise nema internet,dava mi ovu sliku.kako da popravim stvar jer sestra vec ludi sta nema fejsa.ovi iz t-coma ne pomazu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wi-fi na iphone-problem

Odi u control panel - Network & Sharing Centar > Manage Wireless networks > tamo izbrisi konekciju, zatim ponovo stisni na connect, tražit će te WEP key, i upiši ga

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice