od prije par dan ne mogu vise preko iphone-a na internet.spajam se na bezicni adsl,s kojim sam prije par dana ima nekih problema ali sluzba za korisnike je sve rjesila.ostao je problem s iphoneom koji oni ne mogu rjesit a ni ja.na slici bi prva cetiri polja trebala biti popunjena a nisu.kako da to popravim?
Možda su ti se promijenile postavke WLAN-a na routeru (naziv mreže, tip zaštite,...). Pokušaj to provjeriti.
Možda su ti se promijenile postavke WLAN-a na routeru (naziv mreže, tip zaštite,...). Pokušaj to provjeriti.
tako sam i mislio.
posto ne znam nista o tome ,jel mogu kratke upute?
možda ti se modem resetirao i password ti nije više onaj koj si imao prije
ako je tako spoji se na modem preko kompa i vidi koji je password
možda ti se modem resetirao i password ti nije više onaj koj si imao prije
ako je tako spoji se na modem preko kompa i vidi koji je password
trebaju mi upute jer na tom podrucju sam n00b
Pod router treba biti IP adresa routera to ti je 192.168.0.1
Pod DNS treba biti DNS adresa routera...
A ID klijenta je mislim
Sve to možeš dobit preko cmd-a
U Run upiši cmd, derni enter, upiši ipconfig /all i pronađi ono traženo i upiši u ta polja
A ID klijenta je mislim
U Run upiši cmd, derni enter, upiši ipconfig /all i pronađi ono traženo i upiši u ta polja
hvala ovo mi je trebalo.samo sto sad imam jos jedan problem.kad idem upisat adresu routera nemogu.neznam zasto.jel postoji neki nacin da to upisem a da nije preko iphonea?
A ID klijenta je mislim
hvala ovo mi je trebalo.samo sto sad imam jos jedan problem.kad idem upisat adresu routera nemogu.neznam zasto.jel postoji neki nacin da to upisem a da nije preko iphonea?
mislim da nema....da imam iPhone znao bi kako i šta....ovako bi samo pucao u prazno
ajd daj sliku onog tab-a static
EDIT:forum je malo posandrca pa je posla dva puta
evo slike
Napravi isto kao ono gornje
dakle sve informacije dobiješ u cmd-u preko naredbe ipconfig /all i upišeš sve potrebne podatke u prazna polja....trebalo bi radit....osim ako router nema uključeno filtriranje MAC adresa i još bog-zna-kakve sigurnosne kerefeke uključene
izaslo mi ovo,a sta sad tribam di upisat
EDIT:upisa sam sve pod static jel mi adresu routera ne da da napisem pod DHCP.ali nista se ne dogada
izaslo mi ovo,a sta sad tribam di upisat
EDIT:upisa sam sve pod static jel mi adresu routera ne da da napisem pod DHCP.ali nista se ne dogada
onda je nešta smrdano na routeru...pogledaj da nije uključen mac filtering
onda je nešta smrdano na routeru...pogledaj da nije uključen mac filtering
a to ucinim kako?
a jbg...barem je onda sigurno...valjd'
a to ucinim kako?
uđi u router preko web browsera na kompu
upiši u address bar 192.168.0.1 i derni enter, onda trebaš upisat svoj login name i password.....većinom je admin obadvoje (tako je kod mene)....ali trebalo bi pisat ispod routera kako se ulazi u njega (IP adresa, login name i pass)
pa ja cu poludit
ma ne u google ...nego u adres bar...tamo gore di ti piše link...upši tamo
pa ja cu poludit
ma ne u google ...nego u adres bar...tamo gore di ti piše link...upši tamo
UOPCE NIJE SMIJESNO
upisao sam u adres bar i ispadne nakon par minuta ovo(pretrazivac je chrome)
UOPCE NIJE SMIJESNO
upisao sam u adres bar i ispadne nakon par minuta ovo(pretrazivac je chrome)
pa kažem ti da treba pisati na nekoj naljepnici ispod routera
sigurno si na t-comu...oni imaju neku drugačiju IP adresu za ulaženje u router.
pogledaj ispod routera i terbalo bi pisat sve što ti treba za ulaz u router
pokusaj 192.168.1.1
pokusaj 192.168.1.1
god damn it...ja se sbao
Toni sorry ....slučajno sam stisnuo 0 umjesto 1 (jbg pišem brojeve na numeričkoj tipkovnici - yes, you can facepalm me
)
T-COM sam
evo sto mi sve pise ispod
ako ti je postavljeno da automatski ruter daje adresu, a vjerovatno je, ides na iphoneu na settings, Wi-Fi, i dolje bi ti trebalo izlistati mrezu imena "Thomson008805", odaberes to i kad te pita sifru upises taj wep kod ispod
EDIT: mislim da je sifra user / user ili user / 0000
Gore bi ti trebalo biti admin, a dole MODEM_ACCESS_CODE koji ti se nalazi na poleđini modema
ako ti je postavljeno da automatski ruter daje adresu, a vjerovatno je, ides na iphoneu na settings, Wi-Fi, i dolje bi ti trebalo izlistati mrezu imena "Thomson008805", odaberes to i kad te pita sifru upises taj wep kod ispod
1. sifru sam mijenjao pa nije ta
2.probao sam tu kombinaciju i ne pase
1. sifru sam mijenjao pa nije ta
2.probao sam tu kombinaciju i ne pase
pokusaj ovo
Username: administrator
password: !M1PhoIAD2
pripazi mala i velika slova
Edit: pokusaj i user / a za pass prepisi modem acess code s naljepnice
Gore bi ti trebalo biti admin, a dole MODEM_ACCESS_CODE koji ti se nalazi na poleđini modema
ne ide ni tako
pokusaj ovo
Username: administrator
password: !M1PhoIAD2
pripazi mala i velika slova
copy-paste sam napravio i opet 0 bodova