Spajanje 2 racunala u lan

poruka: 3
|
čitano: 5.263
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Spajanje 2 racunala u lan

Ovako imam 2 racunala koja ocu spojit preko lana da mozemo razmjenjivati podatke i igrati igre preko lana,imam crosover cabel al neznam kako da podesim(gledao sam po netu i po drugim temama ali neradi) jedan komp ima win xp (32bit),a drugi ima win 7 (64 bit) posjedujem i ruter thompson speedtouch ak se moze i preko toga nekak pa kako je lakse.Molim vas da mi objasnite sta trebam na win7 namjestit a sto na xp,ako ima veze ovaj sa win7 bi preuzimao podatke i pokoja igrica na kojoj bi taj komp bio server.Hvala!

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Spajanje 2 racunala u lan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

Ovako imam 2 racunala koja ocu spojit preko lana da mozemo razmjenjivati podatke

Pogledaj OVDJE i OVDJE

Na ovim tutorima nema Win7 ali mislim da bi se mogao snaći

Web tutoriali za početnike, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network ...
16 godina
protjeran
RE: Spajanje 2 racunala u lan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

Ovako imam 2 racunala koja ocu spojit preko lana da mozemo razmjenjivati podatke i igrati igre preko lana,imam crosover cabel al neznam kako da podesim(gledao sam po netu i po drugim temama ali neradi) jedan komp ima win xp (32bit),a drugi ima win 7 (64 bit) posjedujem i ruter thompson speedtouch ak se moze i preko toga nekak pa kako je lakse.Molim vas da mi objasnite sta trebam na win7 namjestit a sto na xp,ako ima veze ovaj sa win7 bi preuzimao podatke i pokoja igrica na kojoj bi taj komp bio server.Hvala!

Ako oba računala posjeduju mogučnost spajanja na router bežićno ili kabelom spoji ih i moći češ igrati igre... Za razmjenjivanje podataka ti ne mogu pomoći, prije mi je to radilo a sad na sedmici više nemogu ni homegroup napraviti jer nešto ne valja xD

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 13:00 (APazinjan).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice