Da bih se spojio na internet, a spajam se putem LAN-a, potreban mi je program koji se zove SecureW2. Instalacijom toga programa trebao bi se pojaviti Authentication tab, u kojem se odabire SecureW2 enkripcija, potom se kreira profil, ubaci korisničko ime i lozinka. i to je to.
Međutim, nikako da dobijem taj Authentication tab, a instalirao sam SecureW2. Taj Authentication tab bi se trebao nalaziti u prozoru koji dobijem kada kliknem u Network Connectionsu ikonicu od LAN-a. dakle, desnom tipkom i properties, i uz dva ostala taba(General i Advanced), trebao bi se pojaviti Authentication tab. ali, meni se ne pojavljuje!
U čemu je problem?
Napominjem da sam koristio malware bytes za skeniranje gamadi, i on mi je pronašao mnogobrojne fajlove, keyeve i dll-ove koji su "zaraženi"... stoje u karanteni. Možda bih povratkom nekog od njih uspio vratiti stanje stvari? Iako sumnjam u tako nešto... evo log datoteke:
/*
Files Infected:
C:\WINDOWS\system32\qn83E88h.exe.a_a (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\WINDOWS\system32\tdssadw.dll (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
C:\WINDOWS\system32\tdssl.dll (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
C:\WINDOWS\system32\tdssserf.dll (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\WINDOWS\system32\tdssmain.dll (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\WINDOWS\system32\tdssinit.dll (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\WINDOWS\system32\tdsslog.dll (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\WINDOWS\system32\tdssservers.dat (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\WINDOWS\system32\drivers\tdssserv.sys (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
Registry Keys Infected:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Software Notifier (Rogue.Multiple) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Microsoft Update (Backdoor.Bot) -> Quarantined and deleted successfully.
*/
Pomozite!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo rješenja koje sam sam našao... otvorite control panel, otvorite administrative tools i u njima odaberete services, odete na standard i kliknite na Wired AutoConfig za startanje... problem riješen! Authentication tab se pojavljuje...
pozdrav