Router POLUDIO!!!!

poruka: 5
|
čitano: 2.040
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Router POLUDIO!!!!

ovako, iman Huawei EchoLife HG520s router, onaj sta se dobiva kod optime, i sad on je zadnjih mjesec dana poceo ne dozvoljavat kompjuterima da pristupe internetu, nazvao sam sluzbu za korisnike i promijenili smo u postavkama na računalu (spojeno žično) postavke stavili onaj default DNS, IP i te gluposti, istu stvar na laptopu (bežično) i radio je, ali nije nam htio raditi na mobitelima. Evo ovaj mjesec je router poceo SVAKI TJEDAN PO CIJELI DAN ne dozvoljavati da se spojim na net, probao sam na laptopu vratit default opcije i sad mi ni na laptopu ne radi internet.

Probao sam pokrenuti na laptopu ping preko runa na 8.8.8.8 i imam odaziva od servera ali ne mogu surfat po netu!!!!

Jel netko zna kako popraviti ovaj problem, vec sam probao factory reset i dalje su isti problemi, ili da jednostavno uzmen novi router?

Come to the dark side.... we have cookies :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Router POLUDIO!!!!
Isti problem imam kao ti, ništa ne pomaže čak mi je problem nastao isti dan kao i tebi.
16 godina
Re: Router POLUDIO!!!!
alias_noname kaže...

ovako, iman Huawei EchoLife HG520s router, onaj sta se dobiva kod optime, i sad on je zadnjih mjesec dana poceo ne dozvoljavat kompjuterima da pristupe internetu, nazvao sam sluzbu za korisnike i promijenili smo u postavkama na računalu (spojeno žično) postavke stavili onaj default DNS, IP i te gluposti, istu stvar na laptopu (bežično) i radio je, ali nije nam htio raditi na mobitelima. Evo ovaj mjesec je router poceo SVAKI TJEDAN PO CIJELI DAN ne dozvoljavati da se spojim na net, probao sam na laptopu vratit default opcije i sad mi ni na laptopu ne radi internet.

Probao sam pokrenuti na laptopu ping preko runa na 8.8.8.8 i imam odaziva od servera ali ne mogu surfat po netu!!!!

Jel netko zna kako popraviti ovaj problem, vec sam probao factory reset i dalje su isti problemi, ili da jednostavno uzmen novi router?

Ubuduce nemoj potpisat s optimom nego sa ozbiljnim providerom kao VIP Iskon ILI t-scumom... Nemora uopce bit da ti je ruter, Optimina kvaliteta usluge je uzas...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
15 godina
neaktivan
Router POLUDIO!!!!

Kvaliteta veze u optimi mi je najbolja, prije sam imao problema sa njima ali to je bilo zbog žica u kući, od kad smo promijenili zice nema problema, stvarno je do routera, evo sredio sam nekako da radi, napravio factory reset i enkripciju sa WPA2 stavio na WPA samo i sad nema problema

Come to the dark side.... we have cookies :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Router POLUDIO!!!!

pozz,

imam asus router, kad sam ga prvi put priključila sve je bilo ok -nije trazio intalaciju jer je windows 7 ali nakon 10 dana kad upalim laptop moram svaki put nanovo da uključim kabal nešto tamo ne znam ni ja objasniti i izbacim kabal i onda ima konekcija u cijelom stanu ali do tada nema ni na jednom lap ;(

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice