Problem wlana i data veze na mobitelu
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.215
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Raspada se da ne velim kaj....
Problem ti je u mobitelu....
Mislim, dobro je sto si nam naveo koje sve uredjaje koristis.
Ugasi data na mobu i surfaj preko wifija, hoces data na mobu nece ti radit wifi u kuci, eto ti rjesenja, sam si dao odgovor na svoje pitanje.
Koji je uzrok? Pitaj Vidovitog Milana.
Dobro sto si naveo da koristis iphone, android, windows phone, kineza, koreanca ili sta vec ne. Koji ruter/ap? ZTE, huawei, tp-link, ubiquiti, mikrotik, cisco, d-link, asus? Vidoviti Milan to the rescue!
Formatiranje teksta ti je isto genijalno, daj to uredi da je lakse citat. Enter tu i tamo.
Trebas pomoc, a maksimalno otezas davanjem minimalnih informacija.
Imas smetnje uzrokovane mobitelom, kladim se da imas neku vrstu bezicnog interneta od vipa/t-coma i mobom ubijas njegov signal.
Router je speedport w724v type ci.
Sto mogu uciniti s time?Da li se to moze rijesiti nekaj?Mreza je od T coma.

Tvoj problem mi bas nekog smisla nema, vjerojatno zato nitko nije ni odgovorio. Da ti tako mobitel rusi wlan prvi put cujem. Taj mobitel je hodajuci jammer, mozes pocet naplacivat usluge ometanja neprijatelja. Gdje ti dodjes, nijedan wifi nece radit.
Sala mala :)
Nastranu to, da bi smetalo wifiju moraju se frekvencije mjesat, sto naravno ne vidim kako je moguce kad je operaterima tocno odredjeno po kojim frekvencijama mogu radit. Svi ostali mogu koristit ostali slobodni spektar pa je prije da ti nesto drugo smeta nego to.
Plus sto kad se nakacis na wlan mob sam iskljuci mobilni net.
Aha znaci tako...sto se tice toga 3 razlicita tehnicara su pokusala rijesiti problem i nitko nije znao kako...mijenjali smo frekvencije,kanale...sve po starom...nikad to nisam dozivio.Bnet smo koristili 8 godina i godisnje je mozda 4-5 pukla veza zbog tehnicke nadogradnje i od nevremena.
Vidio sam da svaki mobitel cim se ukljuci wlan,data veza se gasi ali za par tenutaka izgubi se veza i data veza se ukljuci i poslije tako dalje...al cim ugasim data vezu radi wlan bez ikakve naznake pucanja...ne znam u cemu je stvar.

Momci iz mtela su mi pricali da recimo huawei telefon zblesavi zte router. Pa ti sad trazi sta je....
Sad koga cega tu nitko ne zna.Zato pokusavam otkriti gdje je tu problem.