Problem s povezivanjem na router

poruka: 35
|
čitano: 15.519
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

nevjerojatan slucaj.

valjda netko naleti sa jos prijedloga.

bas me zanima kamo ce sve zavrsiti.

prokleti ruter {#}

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
RE: Problem s povezivanjem na router
Mitsuoka kaže...

Eto samo da javim da ni reinstall winsa nije pomogao, sad imam komp bez icega, ali doslovno nicega i nista ne mogu instalirat jer nemam interneta {#}

Jesi na kraju probao kompletno micanje zaštite?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan

Problem nije rjesen. Ali posto se laptopom mogu spojit kako bi bilo da promjenim MAC address svog Adaptera u MAC laptopa. Tu je problem sto neznam kako promjeniti. Dosta sam stvari pokusao ( regedt32, Properties - configure, SMAC, etherchange, macmakeup)

0 1 hvala 0
17 godina
Re: Problem s povezivanjem na router

Postoji jedan glupi primjer koji je možda tvoj problem. 

Nisam pročitao sve postove jer sam malo u žurbi pa ukoliko imaš USB wlan adapter u računalu. Probaj samo prebaciti taj isti adapter u druge portove, jer ukoliko podesiš mrežu na adapteru koji je utaknut u 1 usb port, on ti pamti samo za taj port, dakle čim prebaciš u neki drugi dobijaš errore. Ja imam takvu situaciju na bratovom stolnom računalu, dakle imam 6 usb portova. U koji god da utaknem očita mi stick i drivere i ponudi mi dostupne mreže. Kad se pokušam spojiti na svoju, dobijem error apsolutno svaki put osim kad utaknem stick u USB port u kojemu se stick nalazio kad sam instalirao drivere i prvotno se spojio na svoju wlan mrežu.

Ukoliko ti to ne pomogne, morati ćeš se spojiti laptopom direktno preko lan kabla na router i pokušati ponovno podesiti mrežu. Probaj vratiti na WPA-PSK i AES enrkipciju, kanal 6 ili 7 frekvencijskog raspona na routeru pa probaj ponovno spojiti se. Ukoliko radi ponovi postupak sa enkripcijom koju ti želiš.

E sad što se tiče vječnog pitanja blokiranja fw-a i antivirusa. Nažalost, to je toliko glup i nedorečen problem da to nekad nije za vjerovati. Dok sam radio kao operater internet podrške kod jednog našeg telekom operatera imao sam dosta situacija gdje gašenje firewalla ili antivirusa (nod32 pogotovo) nije pomoglo kod rješavanja problema, te su ljudi taj isti antivirus morali potpuno ukloniti da im net proradi. Iz nekog razloga, kad ugasite antivirus, očito se ne ugase svi njegovi servisi i uvijek ostane nešto što blokira otvaranje internet stranica. Ta poteškoća nije uvijek prisutna, ali dogodi se tu i tamo pa ukoliko si iscrpio sve opcije kompletno ukloni antivirus i reinstaliraj najvježiju verziju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 18:28 (nCh!).
16 godina
neaktivan

Ljudovi, da ne otvaram novu temu,a ionako je vezano uz ovi problem.

Može li neka preporuka za WLAN adapter kojemu se može mijenjati MAC adresa?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice