Ovislink 5450 i d-link dir-100

poruka: 3
|
čitano: 2.636
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pozdrav
pitanje

Pozdrav. Posjedujem navedeni access point i prije par dana sam nabavio router d-link dir 100, jer mi je potreban zbog povezivanja na internet satelitskog resivera, e sada, tu su mi nastupili problemi. Nakon dosta muke lokalnu mrezu sam uspio nastimati, ali nikako ne mogu na routeru da podesim PPPoE konekciju. Spojeno je ovako

AP - Router (wan port) - iz njega sa 2 lan prkljucka, jedan u komp, drugi u resiver.

U lokalu ih vidim sve, postavke su automatske sa ukljucenim dhcp-om i na kartici mreznoj od kompa i na resiveru. Na rsiveru dhcp mijenja ip, znaci taj dio je ok. E sada, ne mogu nikako podesiti PPPoE konekciju na routeru. Jedini nacin da mogu da se konektujem na net bi bio, sklanjanje routera i pokretanje konekcije sa kompa. Kada probam preko routera da se konektujem, u statusu stoji disconnected, i nakon klika na connect ne promijeni se nista. Podesio sam username i password, pokusao i sa kloniranjem mac adrese mrezne kartice u router i nista. Evo okacio sam i slike. Tu je slika sa podesavanjima konekcije na ap-u kada je ona pokrenuta sa pc-a, podesavanja mrezne kartice, podesavanja PPPoE konekcije na routeru koja sam postavio i status na routeru koji je disconnected i koji ne mogu da promijenim. Svaka pomoc ce mi dobro doci, oostao sam bez ideja. Hvala unaprijed.

http://rapidshare.com/files/121073323/Slike.rar.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pozdrav

Ja sam se namučio sa time, a niti u dućanu gdje sam ga kupio niti nigdje mi nisu znali pomoći. Jedino riješenje problema ti je da skineš i metneš najnoviji firmware kojeg možeš nabavit jedino ovdje .

17 godina
neaktivan
Ovislink 5450 i d-link dir-100
autorov komentar

Ubacio sam novi firmware, nije uspjelo ni sa njim, najzanimljivije je sto mi pise internet online u lijevom dijelu, pa se ja ponadao Osmijeh i dalje u statusu stoji PPPoE disconnected i nece da se konektuje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice