Kako konfigurirat airlive airmax2 antenu?

poruka: 7
|
čitano: 3.406
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

jel bi netko znao kako namjestiti ovu antenu tako da pojačava domet wireless signala od mog routera gigaset sx 763?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

.pozdrav. ja imam dvije takve antenice i s njima si šaljem signal iz jednog stana u drugi,udaljeni su nekih cca 600 metara zračne linije i sve radi savršeno..  uglavnom,ako želiš s njime pojačat signal,onda ga moraš staviti u AP mode,staviti neku zaštitu (password) i onda ga spojiš u router i to je to,mislim da bi ti tako trebalo funcionirati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tako sam i stavio. Ali antenu koristim u malom kampu i najveci mi je problem to sto mi pise da ima signala ali nece da se spoji na internet dok mi antena nije u vidnom polju. Ne razumijem zasto pise da ima signala a nece da se spoji na net zbog recimo neke prepreke kao sto je drvece?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

..hmm..predpostavljam da se spajaš s laptopom na tu antenu??  možda je problem u tome jer ti antena u laptopu nije dovoljno jaka pa ne uspije hvatat dovoljno jak signal,tj,potrebno joj je čisto vidno polje da bi se ona spojila.

npr. kad sam se ja želio spojiti na ovu moju sa kompom koji ima običnu antenicu,onu malu koju dobiješ s wireless karticom,pisalo je da ima signala dvije crtice ili da je signal fair,ali se nikako nije želio spojit..onda sam tu malu antenicu zamjenio s ovom i sve je radilo bez problema. signal se pojačao na četri crtice i pisalo je good.  ..pošto mislim da se spajaš s laptopom mislim da bi tebi pomoglo nešto u ovom stilu,a ako se pak spajaš s kompom onda kupi onakvu kao šta sam ja kupio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma nije meni problem se prikjluciti nego gostima u kampu. Al eto sto se moze sada kada je kupljena.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

..a zo..u tom slučaju kaži gostima da se malo više približe anteni..  {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hehe vec jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice