U zagrebu si i imas Sandy bridge proc,zaradi 100kn

poruka: 10
|
čitano: 2.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

DA ne duljim, trebam nekog iz zagreba tko ima sandy brdige s1155 procesor, dodem kod njega, spojimo moju maticnu na njegov komp i proc, flashamo biose (kako bi ja mogao koristit svoj Ivy Bridge procesor), 10minuta posla i bogatiji ste za 100kn ;) ako netko ima iskustva sa flashanjem jos bolje :)

4 0 hvala 0
17 godina

Znaš li da je teže spajati sve na tvoju matičnu, flashati pa onda sve rastavljati nego što je samo staviti drugi proc u tvoju konfiguraciju, flashati i zamijeniti proc?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: U zagrebu si i imas Sandy bridge proc,zaradi 1

ja nemam instalirane windowse a koliko sam vidio na netu to se radi kroz windowse ili se varam?? meni je tako svejedno, bitno da se napravi, eto moze netko donest HDD i proc pa to spojimo! :)

17 godina
missocro kaže...

ja nemam instalirane windowse a koliko sam vidio na netu to se radi kroz windowse ili se varam?? meni je tako svejedno, bitno da se napravi, eto moze netko donest HDD i proc pa to spojimo! :)

Ma bios se najbolje flasha iz DOS-a ili iz samog Biosa. Na mnogim pločama se može i iz Windowsa, no i dalje je najsigurnije prvo.

Ne treba HDD za ništa. Ne kužiš. Ne trebaju ti Windowsi za flashanje, samo treba moći upalit računalo da se može u Bios ili dos.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
16 godina

-to riješi u trgovini/servisu. Sama MBO je već trebala biti flashana prije prodaje (to radi distributer kad dođe do takve promjene generacija). Tek ako trgovac to ne može traži 'dobrovoljca'..

Sam BIOS za Ivy je od P2.10.. i takve 'sitnice' treba provjeriti kod kupnje.

npr na GA-MBO je označena i ver.BIOSa na kutiji (teh.spec.chipseta i revizije MBO), kao i na str.MBO podržane CPU i sl. jer postoji velika šansa da 'bacite' koju tisuću kuna u smeće.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
missocro kaže...

Ma bios se najbolje flasha iz DOS-a ili iz samog Biosa. Na mnogim pločama se može i iz Windowsa, no i dalje je najsigurnije prvo.

Ne treba HDD za ništa. Ne kužiš. Ne trebaju ti Windowsi za flashanje, samo treba moći upalit računalo da se može u Bios ili dos.

ihush kaže...

-to riješi u trgovini/servisu. Sama MBO je već trebala biti flashana prije prodaje (to radi distributer kad dođe do takve promjene generacija). Tek ako trgovac to ne može traži 'dobrovoljca'..

Sam BIOS za Ivy je od P2.10.. i takve 'sitnice' treba provjeriti kod kupnje.

npr na GA-MBO je označena i ver.BIOSa na kutiji (teh.spec.chipseta i revizije MBO), kao i na str.MBO podržane CPU i sl. jer postoji velika šansa da 'bacite' koju tisuću kuna u smeće.

@191x7Okej, nisam to znao jer nisam nikad do sada nista flashao a na netu ima uputa kako flashat bas moju plocu zato sam mislio da ide iskljucivo iz windowsa...

@ihush ,, na zalost nisam imao to na umu dok sam kupovao komp ali eto, sada ce mi sigurno ostat super u sjecanju jer xD Nisam znao da ako pise da podrzava socket taj i taj, moram jos gledat koji bios ima i slicno, to mi je nekako neozbiljno od distributera jer bi trebali ubijek najbolje prodavat tj najnoviju verziju! Problem je sto trgovina u kojoj sam kupio nema servis i ne bavi se s time (protis)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 17:07 (missocro).
17 godina

Odnesi u links, 100kn i oni ti flashaju i bar si siguran da niš neče shebati...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

haha upravo zovem links :) da pitam cijenu i dali to rade xD

hvala ;)

17 godina
missocro kaže...

haha upravo zovem links :) da pitam cijenu i dali to rade xD

hvala ;)

Rade znam, jer su mi več jednom radili..

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
radije to napravi kak treba u trgovini ;) i njima daj tih 100 kuna..
ja se npr ne bih dao zahebavat sa tim za samo 100 kuna... total waste of time
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice