Pozdrav
Meni takoder blokira komp nakon nekog vremena igranja, danas sam instalirao sve na novo na ssd, a prije toga formatirao sve u nadi da ce problem nestati. Ali nije.
Sad sam instalirao cod2 da probam i igrao malo i komp zasteka nakon 5-10minuta igre..
Nekako mi se cini da mi grafa umire. Znaci boje se pocnu mjesat po ekranu (vidite slike) i krci iz zvucnika kad zasteka, onda ga mogu samo resetirat.
Drivere sam instalirao od nvidie v320.18 64bit.
Stavio sam slike, pa da vidite temperature i ostale informacije ako sta treba.
Hvala
..meni se isto to dogadja,iz cista mira se zamrzne i dok je zamrznut krci iz zvucnika,kad se odmrzne strelica odmisa vise nije ista odnosno ne radi kako treba,a i ako igru neku pokrenemnakon tog famoznog zamrzavanja izgleda kao da radi na minimum FPS-a. Sumnjao sam u drivere od graficke jer mi se par puta dok se to zamrzavalo javilo dole iz desnog kuta na ekranu u vezi s driverima(kao da ih izbaci ili stajaznam). Pa sam skinuo nove reinstalirao ali problem se i dalje javlja.. Skinuo sam onaj Everest program koji otkriva kompletnu konfu i temperature. Temperature po meni nisu problem.. Ne znam sta vise nisam pametan..