Word 2007 sporo otvara

poruka: 6
|
čitano: 6.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Word 2007 sporo otvara

E ovako, imam problem sa wordom 2007

Naime sama aplikacija se otvori vrlo brzo bez problema, međutim učitavanje bilo kojeg word dokumenta traje 20-30s

Radio sam update, repair i na kraju reinstalaciju ali i dalje sve uzaludnoPlač

Da li je tko imao slične probleme? Svaki savjet je dobro,dobro došao

Hvala svima unaprijed!

OS windows7 (home)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Word 2007 sporo otvara

Koliko imaš rama? Ako ga je malo triba dosta da se učita.

I would love to change the world, but they won't give me the source code

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Word 2007 sporo otvara

Možda ti antivirusni program pregledava Office dokumente od potecijalnih (makro) virusa prilikom otvaranja?

16 godina
neaktivan

4GB..nije malo

16 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Možda ti antivirusni program pregledava Office dokumente od potecijalnih (makro) virusa prilikom otvaranja?

ne znam, provjeriti ću doma kad dođem...mada čisto sumnjam jer sve druge office aplikacije rade besprijekorno

16 godina
Word 2007 sporo otvara

Imao sam isti takav problem samo je bio CorelDrawX4 u pitanju. Svi programi koje sam dobio uz Corel radili su savrseno, ali kad pokrenem CorelDraw ucita se normalno ali cim moram dodati neki tekst iz Worda ili sliku totalno zablokira i ucitava po 5 minuta obicni tekst-sliku koju normalno ucita za 3 sekunde. Uglavnom probao sam sve skenirat komp od virusa, ponovo instalirati Corel, poiskljucivati sve programe koji se vrte u pozadini i nista steka cijelo vrijeme.  Rijesio sam taj problem tako da sam morao ponovo instalirati Windowse.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice