Web cam pomoc

poruka: 19
|
čitano: 3.995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Web cam pomoc

ovako imam web-cam genius eye 320 i neznam kako se fokusira sve mi je mutno tako moze li pomocSmijeh???????? hvala u naprijed!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Web cam pomoc

Okreci onaj prsten oko sociva i izostri.

15 godina
neaktivan

hvala care

17 godina
neaktivan

Uspjelo?

Hehehhe

ponekad treba i upustvo citati ;)

17 godina
neaktivan
Web cam pomoc

he he he

...samo se kod sexa ne cita uputstvo....

za sve ostalo se koristi ...

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Web cam pomoc

instalirala sam kameru marke genius FaceCam 311 i kada nekog nazovem kaze mi da moram zatvoriti neki program koji se koristi mojom kamerom ali mi vidimo onog kog zovemo ali oni nas ne...pomoziteeee

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Web cam pomoc
pepa123 kaže...

instalirala sam kameru marke genius FaceCam 311 i kada nekog nazovem kaze mi da moram zatvoriti neki program koji se koristi mojom kamerom ali mi vidimo onog kog zovemo ali oni nas ne...pomoziteeee

Cek, kad pricate preko skype il? Ak je onda stisnes ovo http://www.zaslike.com/viewer.php?file=fpfhy5xyxeohiwn241h4.jpg da upalis cam

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 18:05 (Zipfer).
12 godina
neaktivan

to nije to... :'(

13 godina
neaktivan
Web cam pomoc

Pogledaj u postavkama kako su ti podešene videopostavke.

A u svojim postavkama moraš uključiti opciju da te drugi mogu ili smiju vidjeti.

Ako sebe ne vidiš,kao što kolega ispod veli,nisi dobro,ili nemaš potrebne drivere za video reprodukciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 17:03 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Web cam pomoc

Dali mozes pokreniti da sama sebe gledaš u kameru preko Skypa preko opcija u Video Settings?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Web cam pomoc

Imam Aiptek Trio and Pencam i ne znam kako da je instaliram kad je ubacim u komp piše mi kao neka greška inače koristim XP sistem tako da bi trebala raditi valjda :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jebacnabaterije kaže...

Imam Aiptek Trio and Pencam i ne znam kako da je instaliram kad je ubacim u komp piše mi kao neka greška inače koristim XP sistem tako da bi trebala raditi valjda :D

pomoglo bi da znamo što ta greška javlja, nabaci ss.

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 godina
protjeran

Ne mogu slikati jer mi se to više ne ponavlja samo mi je jednom izbacilo :D

11 godina
protjeran
Web cam pomoc

Ipak sma uhvatio

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 16:41 (jebacnabaterije).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Web cam pomoc

Otvori device manager i pogledaj dal vidiš gdje kameru,ako je pored nje uskličnik skini driver.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
zerocool12 kaže...

Otvori device manager i pogledaj dal vidiš gdje kameru,ako je pored nje uskličnik skini driver.

Jest uskličnik je :D, tražio sam ali nema čini mi se

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 16:42 (jebacnabaterije).
16 godina
neaktivan
jebacnabaterije kaže...
zerocool12 kaže...

Jest uskličnik je :D, tražio sam ali nema čini mi se

Jel znas tocan model kamere? Ako da napisi ovdje, ako ne u device manageru desni klik na kameru,properties, tab details, u dropdown meniju odaberi device instance id , napravi ss i stavi ovdje.

11 godina
protjeran
Web cam pomoc

http://img.clubic.com/photo/00FA000000048097.jpg ne znam tačan naziv samo eto to je ta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jebacnabaterije kaže...

http://img.clubic.com/photo/00FA000000048097.jpg ne znam tačan naziv samo eto to je ta

Pokušaj s ovime : http://download.aiptek.de/Webcams%20(Pen%20Cam)/pencam_vs225.zip

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice