Virus

poruka: 9
|
čitano: 1.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
interpol virus

Pozdrav. Sestri mi se nakačio onaj Interpol virus. Inače to rješavam na način opisan u ovom linku

ali kako je ona zaboravila koja joj je lozinka laptopa i nije sigurna ima li je uopće ovo ne mogu napraviti. Pomoći nijedne opcije iz safe moda ne mogu pristupiti jer mi to ne omogućava, pokrene ga i onda ga samog iskuljuči i uključi se ponovo normalno. E sad, namjera mi je bila to popraviti pomoćiu repair your computer, ali kako ne zna lozinku ne znam što da radim. Odmah mi se uključuje virus i ne mogu pristupiti start menu da barem probam promijeniti lozinku. Imate li kakvih ideja? Postoji li nekakav način da pristupim start menu ili da rješim ovaj virus na neki drugi način. Napominjem da ništa sa safe modom ne radi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virus

Probaj sa Kaspersky Rescue Diskom. Sprži .iso datoteku na CD, DVD ili USB i bootaj.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Virus

Moram li zaštiti podatke na usb-u? Trenutno kod sebe imam samo jedan na kojem imam dosta bitnih stvari pa da ne bi došlo do s....

12 godina
neaktivan
Funkcionira li ovo na isti način kao i Rescue iso?
15 godina
neaktivan
Virus

Bilo bi poželjo kako ne bi nekim slučajem došlo do gubitka podataka. Ako ne možeš ući Windowse, sprži si još Ubuntu na drugi DVD. Ubuntu ima opciju isprobavanja što znači da se ne mora instalirati na HDD, a da ga možeš koristiti to bi ti trebalo poslužiti da spremiš sve što ti treba. Kada si sve spremio, restartaj izvadi Ubuntu CD i ubaci Kasperksy Rescue Disk.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
O.k. Hvala. Pokušat ću tako.
15 godina
neaktivan
Virus

Ukoliko ne znaš kako raditi sa Kaspersky Rescue CD-om ovdje imaš tutorijal.

http://www.howtogeek.com/howto/36403/how-to-use-the-kaspersky-rescue-disk-to-clean-your-infected-pc/

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Virus

Hirens cd ti ima alat za reset admin lozinke, pa ako ti je tako lakše...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virus

Ako reset admin-a ne bude išao ovako kako su kolege predložili, reset može i pomoću Linux Ubuntu live diska http://www.howtogeek.com/howto/14369/change-or-reset-windows-password-from-a-ubuntu-live-cd/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice