Unlockanje 4 cpu-a on asus M4A77

poruka: 8
|
čitano: 1.811
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imam problema kod paljenja 4 cpu-a,kad ih upalim računalo se ugasi i ponovno podiže,a nema nigdje na matičnoj gumb za paljenje nego piše u knjižici kad se podigne stinem 4 i računalo se ugasi i ponovno upali i kaže mi strelica 2-cpu on,a kad gledam preko programa cpu-z kaže mi da imam uključena samo 2 cpu-a,dal možda zna neko koji bi to problem bio?? flashao sam biose na stariju i noviju verziju pokušao preko biosa upaliti 2 cpu-a al kad stisnem spremi i izađi opet računalo ugasi i ponovno podiže i sve po istome cpu-z kaže da su samo dva upaljena,zna tko zašto??
Matična:ASUS M4A77
PROCESOR:AMD Athlon x2 245 2.9 GHz
pls trebam hitno :'( 

horizontal x
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

u biosu imaš opciju za 4 jezgre na tom procesoru? :S kolko ja znam taj proc nema nikakve dodatne/disablane jezgre za otključavanje, a ni matična ti ne podržava core unlocking

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Unlockanje 4 cpu-a on asus M4A77

ima disablane su jezgre i matična mi podržava core unlockig piše mi os nje u knjižici

horizontal x
14 godina
neaktivan

acc podržava i disablane su 2 jezgre a nemogu ih upaliti

horizontal x
16 godina

mozes ih upaliti samo ako imas srece i imas takav primjerak. nemoj se zaliti ako ne mozes jer ih ionako nisi platio...

16 godina

Koliko ja znam na AMD Athlon x2 245 se nemože otključat jezgre,jedino na phenom x2 .

Imaš temu za te stvari   Unlock Athlon II x3 i Phenom II x2 x3 procesora

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 9:02 (Anti-fa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na Athlon II x2 procesorima nema se što otključati, to je čisto dvojezgreni procesor (nema zaključanih ispravnih/neispravnih jezgri) bez L3 cache memorije.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tvoj problem je u tome sto zapravo nemas sto otkljucati, kao sto su kolege vec navele. To je obicni 2core procesor.

Ofc.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice