Syncmaster 2333HD

poruka: 10
|
čitano: 2.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Syncmaster 2333HD

Kupio sam novi monitor, gore navedeni Samsung, i želio bih ga spojiti na svoju karticu club 3d 9800gtx, a sad, ona ima samo s-video, i dva dvi izlaza, želio bih što više iskoristiti mogućnosti tog monitora, e sad, kako da ga spojim i kojim kablom, da dobijem sliku što veće rezolucije, i što bolje kvalitete?

Zajebavanje mate ivanovca sc-ovi http://rapidshare.com/files/401344392/Sprdanje_mate_ivanovca.zip
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Syncmaster 2333HD
mind_challenge kaže...

Kupio sam novi monitor, gore navedeni Samsung, i želio bih ga spojiti na svoju karticu club 3d 9800gtx, a sad, ona ima samo s-video, i dva dvi izlaza, želio bih što više iskoristiti mogućnosti tog monitora, e sad, kako da ga spojim i kojim kablom, da dobijem sliku što veće rezolucije, i što bolje kvalitete?

Pa  spajaš ga preko DVI-a.

I'll be back
16 godina
Syncmaster 2333HD

zar nebi bolja kvaliteta bila kad bi nabavio neki hdmi to rgb, jer sam s karticom dobio izlaz s-video to rgb?

kad bi gledao hd preko div kabla, koliko bi kvaliteta bila slabija nego preko hdmi-a?

Zajebavanje mate ivanovca sc-ovi http://rapidshare.com/files/401344392/Sprdanje_mate_ivanovca.zip
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

zar nebi bolja kvaliteta bila kad bi nabavio neki hdmi to rgb, jer sam s karticom dobio izlaz s-video to rgb?

kad bi gledao hd preko div kabla, koliko bi kvaliteta bila slabija nego preko hdmi-a?

Razlika između HDMI i DVI je što dotični provodi zvuk, dok DVI samo sliku.Pošto monitor nema zvučnike isti je drek dal staviš na HDMI ili DVI.

I nemože ti prključak dati kvalitetu prikaza ako je sam monitor nema.

I'll be back
16 godina
Syncmaster 2333HD

aha, znaći kada bi gledao 1080p film, kvaliteta bi bila jednaka kao i sa hdmi? A monitor ima zvučnike...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

aha, znaći kada bi gledao 1080p film, kvaliteta bi bila jednaka kao i sa hdmi? A monitor ima zvučnike...

Bila bi potpuno jednaka. Ako ti monitor ima zvučnike možeš spojit sa HDMI-om, al ja osobno nebi jer doma imam poprilično kvalitetni 2.1 sustav i onda bi ovaj od monitora samo kvario sveukupnu zvučnu sliku.

I'll be back
16 godina
Syncmaster 2333HD

može li mi netko preporućiti neki dvi to hdmi adapter, a da nije preko 50 kuna, gledao sam u jednoj trgovini ima po 14 kuna, a na internetu su do 200 kn, nemogu vjerovati, onaj od 14 valjda nije nikakve kvalitete, a i nemaju ga na zalihi pa ga nisam kupio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mind_challenge kaže...

može li mi netko preporućiti neki dvi to hdmi adapter, a da nije preko 50 kuna, gledao sam u jednoj trgovini ima po 14 kuna, a na internetu su do 200 kn, nemogu vjerovati, onaj od 14 valjda nije nikakve kvalitete, a i nemaju ga na zalihi pa ga nisam kupio...

razlika ti je u tome s kojeg DVI-a prebacujes

ako je DVI-D, onda stvarno funkcionise onaj od 14 kuna, a takve dobijas i s grafickim karticama

moze mi netko rec, ako kupim monitor s TV tunerom i podrskom za MPEG4, dali to znaci da necu moci gledati MPEG2 sadrzaj?

www.stripovi.tk
15 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

moze mi netko rec, ako kupim monitor s TV tunerom i podrskom za MPEG4, dali to znaci da necu moci gledati MPEG2 sadrzaj?

Naravno de češ moći gledat MPEG2 sadržaj, samo osim njega češ moći gledat i MPEG4.

I'll be back
10 godina
Syncmaster 2333HD

Pisat ću ovdje da ne otvaram novu temu. Imam 2333HD, ali ne znam kako podesiti "Backlight" opciju u meniju. Brightness, contrast, sharpness itd. mogu podešavati, ali backlight mi ne dozvoljava odabrati. Zna li netko zašto?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice