Stalno mi se racunalo gasi...

poruka: 6
|
čitano: 1.274
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

imam problem kod PC-a... znaci kad normalno surfam na netu nista radi normalno ali cim pokrenem COD4 nakon max 2 mape mi se ugasi.... skinio sam si Everest Ultimate i provjeravam temp. normalno je oko 35-45 a kad pokrenem cod4 penje se cak i do 100 C. odnio sam ga bio na servis i rekli su da je sve u redu i rekli su da su igrali cod 1h  i da se nije gasio.... konfa je ova

- Procesor    DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+

-matična ploča    ASRock ALiveNF6G-VSTA

-2gb Rama

-graficka NVIDIA GeForce 8600 GTS 256mb

mozete pomoci ?

0 0 hvala 0
18 godina

To kaj oni vele - to si uvijek uzmi s rezervom. Lijepo coolere i ventove ocisti od prasine, stavi nove pastu, malo popravi cable managment ako nije kolko tolko uredan. Provjeri dal imas ispusni vent, ako nemas - ugradi ga. Bilo bi dobro da imas i jednog da uvlaci zrak - usisni.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,prijatelj mi ima problem sa paljenjem i gasenjem racunala....prvo mu treba 10 pokusaja da uopce upali racunalo i onda kada ga uspije upaliti racunalo mu radi sat ,dva ,tri pa se opet ugasi,i onda kada ga hoce ponovno upaliti treba mu par puta da ga upali...jel ima tko kakvih ideja sta bi moglo biti?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Stalno mi se racunalo gasi...
Liberty kaže...

Pozdrav,prijatelj mi ima problem sa paljenjem i gasenjem racunala....prvo mu treba 10 pokusaja da uopce upali racunalo i onda kada ga uspije upaliti racunalo mu radi sat ,dva ,tri pa se opet ugasi,i onda kada ga hoce ponovno upaliti treba mu par puta da ga upali...jel ima tko kakvih ideja sta bi moglo biti?

specifikacije pc-a? temperatura grafe,proca,stanje hdd-a? mozda ima stari komp pa treba ocistit od prasine i promijenit pastu.

14 godina
neaktivan
Liberty kaže...

Prašina?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
16 godina
neaktivan
IMVK kaže...
Liberty kaže...

Prašina?

Da za neke je to nepoznat pojam {#} ali moglo bi biti nešto drugo recimo MBO.

Ubaci podatke koje je IMKV tražio pa ćemo onda vidjeti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice