Spajanje nove grafe na maticnu hd 6870 1 gb

poruka: 46
|
čitano: 6.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Spajanje nove grafe na maticnu hd 6870 1 gb
da ali di da ustekam ,moram rastavljat napajanje cijelo da bi usteko u drugi utor ... da istina jedan mi je ostao prazan
trenutno je 1 kabel spjjjen od maticne do napajanja .
oke sad jel ovo slika sta si dao jel točna ili nije i ,dali mislite da treba 2 kabela ne 1 ..
odgovorite direkt za sto da a sto ne.
Molim vas !
16 godina
neaktivan
khan123 kaže...
da ali di da ustekam ,moram rastavljat napajanje cijelo da bi usteko u drugi utor ... da istina jedan mi je ostao prazan
trenutno je 1 kabel spjjjen od maticne do napajanja .
oke sad jel ovo slika sta si dao jel točna ili nije i ,dali mislite da treba 2 kabela ne 1 ..
odgovorite direkt za sto da a sto ne.
Molim vas !

Oba kabla od napajanja trebaju biti spojena na grafu , a zašto bi rastavljao napajnje ???

I.Č.
16 godina
protjeran

da, trebaš dva kabela

da, slika je dobra, staviš u biosu na GFXO 

iskoristi kabele koje si dobio sa grafičkom... pretpostavljam da bi to trebao biti molex adapter na 6 pinski za grafičku... 

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dada imam dobio sam dva kabela ali vec imam jedan koi mi je koristio za proslu graficku..
sad ..ne znam kako spojit ,znam na grafi ali dje na napajanje kad vodi puno kabela unutra ,pa drugu stranu di da spojim onu od napajanja ...
? :S sori mozda mislite da sam malo gljup :D inace sam takav.. Ocu sve ono nacrtano sto se kaze ,oprostite mi :(((( mučenje sa mnom žiiivo.. oprostite :DDD
16 godina
protjeran
khan123 kaže...
dada imam dobio sam dva kabela ali vec imam jedan koi mi je koristio za proslu graficku..
sad ..ne znam kako spojit ,znam na grafi ali dje na napajanje kad vodi puno kabela unutra ,pa drugu stranu di da spojim onu od napajanja ...
? :S sori mozda mislite da sam malo gljup :D inace sam takav.. Ocu sve ono nacrtano sto se kaze ,oprostite mi :(((( mučenje sa mnom žiiivo.. oprostite :DDD

jel ovakav kabel??? 

14 godina

bolje zovi sutra nekog ko je ikad spajao nešto sa napajanjem jel je očito da samo treba spojiti grafu sa napajanjem i to je to. jedan kabel koji već imaš 6 pin ukopčan, i još jedan ali drugi vod ( to znmači druga malo deblja žica ) te spoji na taj molex ono što si dobio sa grafom ( 6 pin to molex ) !!!!!!!

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
evo ko u ovog momka sa dvije slike takve su pojedinačne sve istoo.... samo ne znam kad ustekam u grafu ,dje cu drugi dio ustekat ? u neku deblju zicu koja ide isto iz napajanja ili ?
16 godina
protjeran
khan123 kaže...
evo ko u ovog momka sa dvije slike takve su pojedinačne sve istoo.... samo ne znam kad ustekam u grafu ,dje cu drugi dio ustekat ? u neku deblju zicu koja ide isto iz napajanja ili ?

potražiš iz napajanja 4-pinski konektor, ne možeš promašit

16 godina
neaktivan

stavio sam mu sliku  a slika govori tisuću riječi xd....... a vidim da je offf pa valja je otišo napravit

I.Č.
16 godina
protjeran

use the force, my young padawan 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
JEEESAMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!
HVALAA!!! ;DDDD
ljubim vas ,a sad mozete ako se online gameri prikljucit se reprezentativcu u black opsu , malo smotanom ;D

xf: gvizac add

zzz idem pit !
16 godina
neaktivan
khan123 kaže...
JEEESAMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!
HVALAA!!! ;DDDD
ljubim vas ,a sad mozete ako se online gameri prikljucit se reprezentativcu u black opsu , malo smotanom ;D

xf: gvizac add

zzz idem pit !

Ispoda svakog posta imaš hvala ...tako onda to lupi 

I.Č.
16 godina
protjeran

jep... force je bio presudan... {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kakva tema, ajde makar me malo razvedrila!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice