Slika na 3 monitora

poruka: 5
|
čitano: 1.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Slika na 3 monitora

Pozdrav. Imao sam do sada 2 monitora syncmaster 2223NW i spojio sam novi syncmaster 2243 i on mi ne radi. Win 7 64-bit ga prepozna u opcijama rezolucije ali izbaci poruku da ne može spremiti postavke kad mu podesim da proširi radnu površinu. Jednom sam uspio nekako proširit i gore u kutu ekrana se izmenjivalo digital - analog i onda se ugasi. On je spojen dvi-d a ova druga 2 analogno vga

0 0 hvala 0
13 godina
Slika na 3 monitora

Dakle on (Syncmaster 2243) se može upariti s bilo kojim monitorom ali neće da radi utroje ni preko catalyst drivera. Eyefinity se neće upaliti vidi samo 2 monitora. Grafička ima dp hdmi  i 2 dvi izlaza s tim da je ovaj monitor spojen na dvi s minusom a ne plusom znači samo slika. Je imao tko takav slučaj

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 20:19 (dar01).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Slika na 3 monitora

Jedan monitor moras spojit preko DP. Ako monitor nema DP ulaz, onda ti treba aktivni DP->DVI adapter.

13 godina
Slika na 3 monitora

OK. Ali zašto su onda stavili 4 izlaza ako se jedan od njih nemože koristiti. 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Slika na 3 monitora

A mozes ti koristit njih sve, samo ne istovremeno {#}
Vjerojatno radi dodatne fleksibilnosti: HDMI je popularan za TV/receivere. Da ima samo 2 DVI izlaza, onda bi ti trebao dodatni adapter cak i da imas samo TV, a kod HTPC-a je ovo cest slucaj.

Ja imam monitor s DP, ali mi miniDP->DP adapter koji je dosao s grafickom ne radi i graficka ima samo miniDP, pa sad imam monitor + TV, a drugi monitor skuplja prasinu. Iako mi ne smeta puno, jer je prvi monitor dosta bolji, pa bih ovog drugog jako slabo koristio...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice