Screen zaledi + FPS drop

poruka: 6
|
čitano: 1.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Screen zaledi + FPS drop

Dok igram LoL-a npr. sve bude uredu dok ne udjem u teamfight. Tada ekran zaledi na sekundu i FPS naglo padne. Zatim sve bude normalno. Mislio sam da ce nesto poboljsati ako grafiku smanjim na Medium, ali opet ista stvar.

Update sam sve drivere, tako da nije ni do toga. Posto koristim Windows 7 u Power options stavio sam High perfomance.... Pratio sam sva zagrijavanja i sve je u granicama normale tako da temperature graficke u igricama se krece od 62-65, temperatura hard diska 38-40....
Imate li kakav prijedlog do cega bi moglo biti ?

Procesor je Intelov quad core 2,33

Maticna ploca - ASUS P5G4IT-M LX3 (LGA 775)

4GB RAM-a

Graficka - Nvidia GeForce 8800 GTX

Napajanje - ATX 550 W

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Screen zaledi + FPS drop

Imao sam isti problem na starom kompu,i do ovoga ti je to je svima skoro tako u LoL-u,napisi koji tocno pocesor mozda znam :)

14 godina
neaktivan

Evo napravio sam to u vezi LoLa, ali imam drugi problem koji mi se nije desavao do sada nikako.

Jutros palim racunar, istekam zvucnike iz njega i ekran se iskljuci.. pise samo ono NO SIGNAL. Tako dva puta i evo sada radi normalno. U Task baru sam iskljucio proces MONITOR.exe i kao sto rekoh nema vise tog NO SIGNAL.

Da li moze biti do napojne ili je bas stvar sto sam iskljucio to MONITOR.exe. ? Ponavljam ovo mi se nije desavalo ranije...

12 godina
neaktivan

To ti je do proljevanja soka po kompjuteru .)

13 godina
neaktivan
Screen zaledi + FPS drop

Kakav crni monitor.exe ,kakvo prolijevanje soka , koji je vama , svakakve puštaju na forum, bože.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Monitor.exe NEMA VEZE sa monitorom, kao ekranom, nego za monitoring komponenti 

Dosta cesto se monitor.exe povezuje sa malwareom i ostalim stetocinama pa provjeri da nemas nekih virusa...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 2:59 (coso9288).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice