Samsung monitor brightness display problem

poruka: 6
|
čitano: 5.482
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, na bratovom kompjutoru se ne može nikako maknut brightness display, ostaje stalno.

Na monitoru ne mogu ništa (ne mogu ga ugasit, otvorit meni niti išta drugo).

Jučer sam mu reinstalliral windowse u nadi da će se to maknut, ali ništa od toga.

Ima netko prijedloga?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako imas na monitoru auto tipku probaj to stisnuti Neodlučanneznam nisam monitor expert

edit:mada mislim da je to samo za rezolucijuNeodlučan

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 16:49 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung monitor brightness display problem
Looka kaže...

Na monitoru ne mogu ništa (ne mogu ga ugasit, otvorit meni niti išta drugo).

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina

Vjerojatno je uključen control lock. Drži tipku MENU dok se control lock ne isključi.

Sada kratko pritisnu MENU, strelicama dođi na Display time i vrijeme stavi na npr. 15 sekundi.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina

Imam ja sličnih problema. Našo sam neki članak da to ima veze sa grafičkom i sa načinom na koji spajaš grafu i monitor. Npr. ja sam prije na svoj Samsung T200 spajo 6800GT preko vga kabla a sad ovu 7800GS preko dvi-a. Sa 6800 sam normalno mogao otvorit meni i podešavat sve psotavke, dok sa ovom 7800 nemogu ništa osim podešavanja brightnessa i još neke sitnice mogo mijenjat...

16 godina
neaktivan
Master Z kaže...

Imam ja sličnih problema. Našo sam neki članak da to ima veze sa grafičkom i sa načinom na koji spajaš grafu i monitor. Npr. ja sam prije na svoj Samsung T200 spajo 6800GT preko vga kabla a sad ovu 7800GS preko dvi-a. Sa 6800 sam normalno mogao otvorit meni i podešavat sve psotavke, dok sa ovom 7800 nemogu ništa osim podešavanja brightnessa i još neke sitnice mogo mijenjat...

Ali taj monitor je radio normalno neko vrijeme :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice