Pozdrav! Imam problem sa računalom pa mi je prijatelj preporučio baš ovaj forum.
Za početak, neznam podatke računala tipa koji procesor i sl. Mislim da postoji program koji to pokazuje. Nisam neke expert niti se razumijem u računala pa se nadam da mi nećete zamjerit.
Dakle, računalo se restartava svako malo. Kad bi upalio youtube, torrent i sl. odma se restarta, tj. nakon minute- dve. Dok ovako surfam na internetu, još je nekako i stabilan.
Nakon što se puno puta restartao, više nisam mogao ući u windowse pa sam išao stavljat nove. Prvi problem je bilo kada je setup kopirao fajlove iz cd-a u folder. Neke fajlove nije htjelo kopirat pa sam ih morao preskočit. Kasnije kad bi došao do same instalacije windowsa, na početku je izbacivalo neki error. Ako sam pokušao ponovo, nije izbacilo error, ali zato je kod kraja instalacija izbacio plavi ekran na kojem je pisalo puno bijelih slova. Nebih mogao reći što je pisalo. Naravno, potražio sam savjet od svog susjeda koji se bavi računalima. Kako nisam mogao stavit nove windowse, on mi je rekao da je problem do cd- roma. Posudio mi je svoj teje nakon toga setup uspio kopirat sve fajlove. Error se i dalje prikazivao. Nakon više pokušaja, uspio sam instalirat windowse. Kompjuter se i dalje restarta, neke od programa ne želi instalirat i tako... Znam da je do hardwera, ali može biti svašta. Htio bi ćuti još mišljena.