Pozdrav, problem je slijedeći... Pokušat ću bit kratak.Kupio sam preko njuškala polovno računalo(ecs h61h2-m2, intel i5 2500k, 8gb rama, radeon r9 290 i 650W napanje neko golden edition covjek mi je rekao da je to jedno od najkvalitetnijih napajanja) i događa mi se,nekad, ne uvijek, da kada pokrećem neku igricu racunalo se restarta kao da nestane struje i opet se upali ili kada otvorim mapu sa slikama,pa otvorim sliku i listam sa strelicama i prođe par slika i isto... Sinoć mi se ugasio dok sam radio u Photoshopu. Na jednoj od igrica imam opciju da je stavim u safe mode,npr ako je tri puta pokrenem i tri puta se ugasi,stavim je u safe mode i onda mi on stavi prije nego pokrene igricu najmanju rezoluciju i sve video postavke na low pa se upali. Onda vratim sve na high u igrici i radi normalno. Bilokakav savjet je dobrodošao. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Temperature? HWMonitor
Moglo bi takvo ponašanje ukazivati na problem sa napajanjem, a pošto se iz tvoga posta vidi da je taj prodavač istaknuo da se radi o dobrom napajanju, moguće je da je htio samo prekriti i prebiti ikakvu sumnju pri kupnji zbog potencijalnog problema.
Teško da ćemo ti na ovaj način ikako pomoći.Računar može da se restartuje iz milion razlloga.Treba ispitati jednu po jednu komponentu.
Pogledaj napone i temperature.Pogledaj na koliko se grije grafička,vrte li se svi ventilatori (CPU i grafička).
Može biti i do loših drajvera.
Gogy i Smoky, ako imate nekoga za posuditi grafičku karticu probajte je zamijeniti i vidjeti kako se ponaša. Bilo bi dobro da je procesor grafičke od istog proizvođača kao i na onoj vašoj. Ako imate integriranu grafiku probajte izvaditi postojeću grafičku i probajte bez nje (podesite u biosu primarni izlaz za monitor). Imao sam slične probleme kada mi je krepavala grafička....