Problem sa usb-om

poruka: 5
|
čitano: 1.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa usb-om

dakle imam Transcedov usb od 8 GB i jedan po meni cudnovat problem,naime jucer sam ga formatirao i nakon toga na njega prebacio par filmova,danas pokusam prebaciti jos jedan film i nemogu,pise disc is write protected..hmm sto sad? citajuci ovdje na forumu nisam nasao na neko pametno rjesenje? nije vrag da cu ga svaki puta prije stavljanja filmova morati formatirati?

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Re: Problem sa usb-om
grofdamir kaže...

dakle imam Transcedov usb od 8 GB i jedan po meni cudnovat problem,naime jucer sam ga formatirao i nakon toga na njega prebacio par filmova,danas pokusam prebaciti jos jedan film i nemogu,pise disc is write protected..hmm sto sad? citajuci ovdje na forumu nisam nasao na neko pametno rjesenje? nije vrag da cu ga svaki puta prije stavljanja filmova morati formatirati?

Nekoliko stvari koje bi mogao pokusati :

http://www.makeuseof.com/tag/how-to-fix-write-protection-errors-on-a-usb-stick/

It's all about the sound . (Quincy Jones)
14 godina
protjeran
Problem sa usb-om

Imam i ja jedan od stickova, Silicon power 8 GB i ne dozvoljava naknadno dodavanje filmova, nakon što ga ejectiram iz računala i ponovo ubodem.

Ako želim dodati još jedan film nije dovoljno ove druge pobrisati, već moram UVIJEK formatirati stick. (ne znam koji mu je vrag)

Zato Corsair Voyager mini 8GB nema takvih problema.

Ne moraš ga formatirati 5 godina, samo brišeš filmove i podatke.

http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa usb-om

1. mislim da Transcendovi stickovi imaju lock preklopnik pa to prvo provjeri. Možda si ga zaključao. Mislim da ga onda ne možeš niti formatirati.

2. ako nije ovo pod 1 onda odi u prompt i ukucaj:

attrib -h -r -s [drive:] umjesto "drive" ubaci slovnu oznaku koja je pripisana USB sticku.

12 godina
neaktivan
Problem sa usb-om

nema lock polugicu ak to mislis..ma to je za poluditi..jednostavno mi se neda svaki puta raditi format..pregledao sam ga AVG om nema nista od virusa i ostalih gluposti na njemu..uklanjam ga saferemovery..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice