Problem s temperaturom

poruka: 6
|
čitano: 1.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
temperatura problem

katana 3 mi se vrti na 1700rpm a cpu mi je oko 42 C (sistem 43C) pa neznam jeli to normalno ?

u sobi je 25 C sad ali me strah šta će bit kad dođe ljeto i temp.  35-40

kučište je cooler master silencio sa onom spužvom, oba 2 ventilatora su upaljena

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: temperatura problem
pivo20 kaže...

katana 3 mi se vrti na 1700rpm a cpu mi je oko 42 C (sistem 43C) pa neznam jeli to normalno ?

kučište je cooler master silencio sa onom spužvom, oba 2 ventilatora su upaljena

To je ok, može se pogledat pa ako ima prašine na CPU hladnjaku počistit.

Valentin
13 godina
neaktivan
Re: temperatura problem
pivo20 kaže...

Normalno je.

13 godina
neaktivan
Problem s temperaturom
Taj cpu ide max do 72-73 temperature su ti sasvim OK.
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s temperaturom

Vidim da je tema o temperaturi pa da ne otvaram dalje htio bi vas pitat radi čega bi temperatura bila povećana (od CPU, MB i od System). Ovo sam gledao preko Speed Fana, jer sam čuo za taj program na nekom od foruma. Da li bi to moglo bit radi starosti, hladnjaka od matične, il od nečeg trećeg??

Nisam baš neki stručnjak za kompjutere pa da objasnite malo bolje {#}

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s temperaturom
MC_Regular kaže...

Vidim da je tema o temperaturi pa da ne otvaram dalje htio bi vas pitat radi čega bi temperatura bila povećana (od CPU, MB i od System). Ovo sam gledao preko Speed Fana, jer sam čuo za taj program na nekom od foruma. Da li bi to moglo bit radi starosti, hladnjaka od matične, il od nečeg trećeg??

Nisam baš neki stručnjak za kompjutere pa da objasnite malo bolje {#}

Unaprijed hvala

Ako su to load temperature(ne znam nisam vidovit) nisu loše a ako su idle nisu dobre.Vjerojatno ti se termalna pasta osušila tj. ako ti je stock cpu fan stariji od 3 godine.U tom slučaju samo naneseš mrvicu termalne paste po mogućnosti Arctic Ceramique 2 http://www.links.hr/?naziv=termalna-pasta-arctic-ceramique-2-5g&option=artikl&id_artikl=050.912.005.I ubuduće kad tražiš pomoć kod hardvera navedi svoju konfiguraciiju da ljudi znaju o čemu se radi.Nadam se da ćeš riješiti problem.Sretno!

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 22:10 (Ikarus01).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice